" " " "" "

Chelsea - Manchester City: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
25 syyskuu 2021 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Stamford Bridge    Michael Oliver
22 syys 2021 at 11:44 (Päivitetty 25 syys 2021 at 16:25) 22/09
6
0

Chelsean ja Manchester Cityn välinen ottelu on kauden alkuvaiheista huolimatta mestaruustaiston kannalta huipputärkeää taktista shakkia.

Todennäköisyys (yli-alle): 43-57%
Vedon arvo: 102,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 0-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Valioliigaviikonloppu käynnistyy todellisella herkkupalalla, kun kaksi kuumaa mestarikandidaattia, viime kauden Mestareiden liigan finaalissa kohdanneet Chelsea ja Manchester City ottavat yhteen Lontoossa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Ottelun tärkeys on valtava, mikä laskee maaliodottamaa
  • Kummallakin yksi päästetty maali viidessä ottelussa
  • Managerien välinen shakki on ottelukohtaista vastustajan vahvuuksien eliminointia
Kertoimien markkinat kuvaus

Huippuotteluissa juhlitaan harvoin maaleilla, eikä lauantain ensimmäinen Valioliigaottelu tule tekemään tähän poikkeusta. Vaikka Manchester City on alkukaudesta muutamia pistemenetyksiä kokenutkin, sillä ei ole syytä hakea voittoa riskillä lauantaina. Under tarjoaa tarjotulla kertoimella jossain määrin arvoa.

Chelsea vastaan Manchester City. Thomas Tuchel vastaan Pep Guardiola. Upeaa taktista mittelöä viime kauden Mestareiden liigan finaalin tapaan ja kenttä täynnä ehdottomia ykköskorin pelaajia maailman mittakaavassa. Siinä puitteet lauantain huikealle jalkapallonäytelmälle. Chelsean kauden avaus on ollut toden totta vakuuttava, sillä joukkue porskuttaa sarjakärjessä tasapistein Liverpoolin sekä Manchester Unitedin kanssa. Vakuuttavinta on ollut silti pelin rakenne, mukautuvuus sekä kesän tähtihankinta Romelu Lukakun istuminen Bluesin sikermään. Tuchelin ryhmällä on kasassa kaikki ne palaset, joiden avulla kaudesta voidaan rakentaa menestystarina.

Vaikka Manchester City on kokenutkin viidessä ottelussaan yhden tappion ja jäänyt kertaalleen tasapeliin, Guardiolan ryhmällä ei luonnollisestikaan ole mitään hätää kauden kokonaiskuvassa. Cityn startti on ollut aiemminkin jähmeä, mutta kausi on silti päättynyt Sky Bluesin mestaruusjuhliin, kuten viime kaudella. Vielä toistaiseksi kaikki sylinterit eivät ole olleet käytössä, mikä on täysin ymmärrettävää pitkän kauden ja kesällä pidettyjen arvokisojen jäljiltä. Lauantaina Cityllä on edessään alkukauden kovin mittari, sillä Chelsean peli on varsin vakaassa muotissa. Stamford Bridge alkaa vaikuttaa jälleen paikalta, josta pisteiden hakeminen on työn ja tuskan takana, joskin Cityllä on siihen kaikki edellytykset.

Kumpikin joukkue pelaa viikolla Carabao cupissa, mutta noiden otteluiden merkitys lauantaille on olematon. Kaikki olennaiset pelaajat säästetään kärkiottelua varten. Tuchel on tunnettu ottelukohtaisten taktiikoiden luomisesta vielä muita huippumanagereitakin enemmän ja on täysin mahdollista, että mies löytää jälleen ne keinot joilla Cityn pelaamisesta saadaan eliminoitua paras terä pois. Guardiola ei myöskään kalpene tässä vertailussa, joten kamppailusta tulee kiintoisa taktinen mittelö.

Pelin henki on selkeä: tappio olisi pitkästä kaudesta huolimatta erityisesti Citylle jo vähintäänkin kevyt isku kylkeen, vaikkakin hävyttömän laaja rotaatio antaa mahdollisuuden tehdä nousua kauden mittaan. Yhtä kaikki kamppailu on alkukauden selkeä piristysruiske, joka herättelee myös seuraajia. Runsasmaalisuus painottuu kertoimissa hieman liikaa, sillä huippuluokan maalipaikoilla kamppailussa tuskin juhlitaan. Yksilötaitoa riittää jaettavaksi asti, joten pieni hetki taikaa voi olla tarjolla kummassa päässä tahansa, mutta underista saadaan pientä arvoa ja sitä ostetaan 2,5/10 panoksella.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute