mainos

Vihjeet & kertoimet : Crystal Palace - Burnley: Alle 1,5 Crystal Palace maalia

Ottelukeskus
1 joulukuu 2018 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Selhurst Park    Lee Probert
Päivitetty
9
0
Viborgista kotoisin oleva Thomas Schyth on toiminut tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntijana vuodesta 2016 lähtien, ja hänen suurennuslasinsa alla on ollut suurimmin brittifutis Valioliigan ja Championshipin muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Tehottomat Eaglesit eivät maaleilla juhli Selhurst Parkilla.

Todennäköisyys (yli-alle): 49-51%
Vedon arvo: 102,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,96
Osuma/Ohi: 2-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Lontoon Selhurst Parkilla kohtaavat lauantaina kaksi joukkuetta, jotka ovat saaneet nautiskella voiton tunteesta viimeksi syyskuussa. Crystal Palace on hävinnyt seitsemästä edellisestä sarjaottelustaan peräti viisi ja pelannut kahdesti tasan. Burnleyn saldo kuudesta edellisestä ottelusta on neljä tappiota ja kaksi tasapeliä. Odotettavissa on puolustusvoittoinen ja vähämaalinen ottelu ja peli-ideaksi on nostettu Crystal Palacen jääminen alle 1,5 maaliin. 

Vedon puolesta puhuvat: 

 • Crystal Palace on parhaimmillaan, kun se saa puolustaa kymmenellä ja iskeä paikan tullen tehokkaasti vastaan. Tässä ottelussa se ”joutuu” ottamaan pallonhallinnan itselleen ja pallolla pelaaminen ei varsinaisesti kuulu joukkueen pelitavan vahvuuksiin.
 • Burney on pitänyt vastustajansa alle 1,5 maalissa neljä kertaa seitsemästä edellisestä. 
 • Puolustaja James Tarkowski tekee tähään otteluun paluun Burnleyn puolustukseen ja se vahvistaa vieraiden puolustusta merkittävästi. 
 • Crystal Palace on kokeillut hyökkäyksessä viime aikoina monia eri variaatioita, mutta manageri Roy Hodgson ei ole saanut tehokasta ja toimivaa hyökkäysasetelmaa kasattua toistaiseksi. 
 • Crystal Palacen ykköspyssy Wilfried Zaha on parhaimmillaan, kun hän saa pallon kanssa tilaa. Tässä ottelussa hänellä on vastassa erittäin kompakti Burnley-linja, joka ei varmasti anna norsunluurannikkolaiselle yhtään vapaata tilaa. 
 • Roy Hodgsonin pelitapa on puolustusvoittoinen ja riskejä välttävä. Vaikka Crystal Palace pitänee ottelussa palloa enemmän kuin vieraat, niin se ei automaattisesti tarkoita laadukkaita maalipaikkoja. 
 • Crystal Palacen kuuden ottelun kotisaldo on surkea, sillä se on onnistunut pelaamaan kotikentällään vain kaksi tasapeliä ja hävinnyt neljästi. Kotiotteluiden maaliero on 2:8, joten tehot ovat olleet kadoksissa koko syksyn. 

Varo näitä:

 • Burnley on päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja, 27 kappaletta. Se on kuitenkin pääsääntöisesti romahtanut vain suursuosikkeja vastaan ja taistellut hyvin sarjataulukon alemmalta puoliskolta löytyviä vastustajia vastaan. 
 • Crystal Palace manageri Roy Hodgson on fiksu pelitapavalmentaja ja hän saattaa aloittaa tämän ottelun selvästi normaalia hyökkäysvoittoisemmalla aloituskokoonpanolla. 
 • Jos Zaha saa ottelussa tilaa, niin hän pystyy luomaan maalipaikkoja itselleen todella harmittoman näköisistä tilanteista. 
 • Jos Burnley lähtee hyökkäämään ottelussa liiaksi, niin se sopisi vastaiskuihin tottuneelle Crystal Palacelle hyvin ja se saisi luotua vaarallisia vastaiskuja. 
 • Crystal Palace pelasi edellisellä kierroksella Manchester Unitedin vieraana ja se sai napattua yhden vieraspisteen 0-0 tuloksella ja tämä antaa varmasti lisää itseluottamusta kotijoukkueelle. Burnley sen sijaan hävisi kotikentällään Newcastlelle 1-2 ja joukkueen henki ei varmasti ole parhaimmillaan.

Odotetut avauskokoonpanot:

 • Crystal Palace: Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Aanholt - Townsend, Kouyate, Milivojevic, McArthur - Ayew, Zaha.
 • Burnley: Hart - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Defour, Cork, Gudmundsson - Wood, Vokes.

Pelisuositus:

Crystal Palace - Burnley: Crystal Palace alle 1,5 maalia.

2,00 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio: 51%
OA: 1,02.
Kerroinraja: 1,96.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute