mainos

Everton - Brighton & Hove Albion: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
2 tammikuu 2022 at 16:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Goodison Park    John Brooks
2 tammi 2022 at 14:05 (Päivitetty 2 tammi 2022 at 17:54) 02/01
2
0

Brightonin matkustaessa Goodison Parkille kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa on mainio tarjous.

Mahdollisuus: 55%
Vedon arvo: 107,25%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 2-3
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Sen enempää Evertonia kuin Brightoniakaan ei tunneta maalikoneina, mutta Brighton on osoittanut jo kykynsä olla vaarallinen myös vieraissa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Everton neljän ottelun BTTS-putkessa
  • Brighton on onnistunut maalinteossa vieraskentillä kärkiryhmiä vastaan viime kuukausina
  • Evertonilla alla kahden viikon tauko koronan vuoksi
Kertoimien markkinat kuvaus

Brighton on näyttänyt kyntensä vieraskentillä, kun taas isännät saavat tärkeitä pelaajia takaisin jo tähän otteluun. BTTS on erittäin maistuva tarjous.

Everton joutui kahden viikon koronatauolle käytyään puolustamassa Chelsean vieraana tasapelin joulukuun puolivälissä. Tauon aikana Rafa Benitez lienee saanut mm. pitkään sivussa olleen tähtihyökkään Dominic Calvert-Lewinin jälleen käyttöönsä, joskin miehen ajaminen takaisin sisään pelikuntoon tulee vaatimaan useamman ottelun. Sarjataulukossa vasta sijalta 15 löytyvä Toffees tarvitsee toden teolla piristysruisketta vuoden 2022 kevätpuolelle, vaikka tasaisessa keskikastissa sijoitukset vaihtuvat nopeastikin.

Brighton on hieman hyytynyt terävän startin jälkeen ja erityisesti vieraskentillä voittosarake on jäänyt ohueksi. Toisaalta taas yhdeksässä ottelussa Seagulls on poistunut vierasottelusta tappio niskassaan vain kertaalleen. Viime kuukausilta Graham Potterin suojatit ovat napanneet vierastasurit mm. West Hamin, Liverpoolin sekä viimeisimpänä Chelsean vieraana, joten helpolla Brightonia ei toden totta murreta. Joukkueella ei ole näillä näkymin uusia poissaoloja keskiviikkoon nähden, eikä kapealla materiaalilla operoivan ryhmän rotaatiovara ole muutenkaan suurimmasta päästä.

Evertonin puolustus on osoittanut viime aikoina haavoittuvuutensa, sillä 11 viime ottelussaan Toffees on päästänyt vähintään yhden maalin peräti 10 kertaa. Everton-Brighton ei lähtökohtaisesti kuulosta maalijuhlalta, etenkään kun Brighton ei ole pelannut ainoatakaan yli 2,5 maalin ottelua kahdeksassa edellisessä liigakamppailussaan. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on kuitenkin asetettu selkeästi liian korkeaksi, etenkin kun 1-1 on erittäin todennäköinen lopputulos. BTTS päätyykin lapulle panostasolla 6,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute