mainos

Vihjeet & kertoimet : Everton - Chelsea: 2

Ottelukeskus
17 maaliskuu 2019 at 18:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Goodison Park    Anthony Taylor
Päivitetty
5
0
Ekspert hos BetXpert siden 2016, med fokus på den engelske Premier League og Sky Bet Championship.

Socialpædagog i Viborg til dagligt, med fokus på familie og Tottenham Hotspur.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (1-X-2): 22-26-52%
Vedon arvo: 104,52%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
Osuma/Ohi: 2-0
Coolbet Lyö vetoa nyt: Coolbet

Everton ei ole juuri nyt järin kummoisessa kunnossa, ja Chelsealla pitäisi olla kaikki aseet tämän ailahtelevuuden hyödyntämiseen. Everton onnistui venymään joukkueiden edellisessä kohtaamisessa pistejakoon, mutta tässä ottelussa ennakkokäsikirjoitus sopii paremmin taktisella puolella isosti uudistuneille Maurizio Sarrin joukoille.

Eden Hazardin johtama Chelsea-hyökkäys voikin hyvin kääntää tämän ottelun vieraille.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Everton on paraikaa heikossa vireessä, ja joukkue tuntuu olevan vaikeuksissa tasaisen, ja laadukkaan, suoritustason saavuttamisessa.
 • Everton ei ole myöskään ollut järin vahva kotonaan tällä kaudella, kun taasen Chelsea Valioliigassa tämän sesongin viidenneksi paras vierasjoukkue.
 • Sarri muovasi Chelsean pelisapluunaa vastikään, ja uudistus voi avata uuden, korkeamman vaihteen joukkueen hyökkäyskoneistoon. (*)
 • Evertonin laitapakki Seamus Coleman on usein ongelmissa nopeita ja taitavia pelaajia vastaan. Eden Hazard on tuskin tämän puolustajan toivomuslistan kärjessä, kun mieluisia vastustajia mietitään.
 • Chelsean otteluohjelma on ollut viime aikoina hyvin hankala, mutta joukkue on onnistunut silti kaapimaan hyviäkin tuloksia vaikeuksien keskellä.
 • Everton on taasen kompuroinut selvästi etenkin hyökkäyspelaamisensa kanssa, ja Chelsea pystynee hyödyntämään tätä tehottomuutta luodakseen lisäpainetta Everton-leiriin.
 • Everton pupelsi viime kierroksella 0-2-vierasjohtonsa toisella puoliajalla Newcastlea vastaan, kun kotijoukkue nousi ottelusta lopulta 3-2-voittoon. Miten tämä tappio vaikuttaa muutoinkin ailahtelevan joukkueen mielialaan?

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Chelsea pelaa arkiviikolla Eurooppa-liigassa, ja vaikka se kierrättäneekin tuossa kamppailussa kokoonpanoaan, voi ottelu tietty "häiritä" valmistautumista tähän Everton-kohtaamiseen.
 • Everton tuntuu oelvan parhaimmillaan otteluissa, joissa se pääsee hyökkäämään vastaiskuin, ja Chelsea'a vastaan tämä voi olla tietty mahdollista.
 • Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 0-0-tasapeliin, johon Everton voisi olla hyvinkin tyytyväinen myös tämän ottelun osalta.
 • Chelsean hyökkäyspelaaminen on ollut kokonaiskuvassa vaikeaa, kun kunnon rytmiä ei tunnu tällä osastolla tekemiseen löytyvän. Hyökkäystehokkuus ailahteleekin huomattavasti.
 • Chelsea-manageri Sarri on edelleen ison suurennuslasin, ja täten myös paineen, alla. Edellisen ottelun tasapeli Wolvesia vastaan ei tietenkään tätä painetta yhtään helpottanut.

Lisähuomiot:

* = Chelsea oli ongelmissa viime ottelussaan Wolvesia vastaan, ja Sarri hakikin joukkueensa pelaamiseen uusia tuulia vaihtamalla Jorginhos ulos, ja muuttamalla pelisapluunaansa 4-3-3:sta 4-2-3-1:een. Samalla joukkue haki omia paikkojaan hyökkäyskolmanneksella luovemmin kuin aiemmin. Kyseessä olikin sellainen rakenteellinen muutos, jota Chelsealta ei ole aiemmin tällä kaudella vielä nähty, mutta muutos osoittaa, että Sarrilta löytyy myös uusia vaihtoehtoja hyökkäyspelin tehostamiseksi.

Tämä voisikin olla joukkueelle se "suunnitelma b", jota monet ovat Chelsean perään huudelleet, kun pelaaminen ei ole ottanut kauden aikana kunnolla toimiakseen.

Kertoimet:

Vedonlyönti-yhtiöt tarjoavat vierasvoitolle tähän otteluun parhaimmillaan 2.01 -kerrointa, joka on saatavilla tällä hetkellä Coolbet -peliyhtiöltä. Parhaimmillaan 2-merkin kerroin on käynyt pelikohteiden avoinnaollessa 2.03 -tasolla (Pinnacle), joten suurta laskua ei siis maksimeista ole tämän pelivalinnan osalta nähty.

Edellisiin otteluihin vertaillen mielenkiintoa herättääkin se, että Chelsean voittokerroin oli muun muassa Crystal Palacea vastaan 1.77 ja Watfordia vastaan 1.77. Ja kumpikaan näistä joukkueista ei ole ratkaisevasti heikompi tämän hetken Evertoniin verrattuna.

Valueta löytyy vierasvoitolle myös Pinnaclen tarjoamasta 1.98 -kertoimesta, kuin myös 1.95 -kertoimesta, joka on 2-merkille tarjolla Bethardilla, Fastbetilla, operaattori poistettuilla, operaattori poistettuilla, Mr. Greenilla ja 888Sportilla. Jälkimmäisellä 1.95 -kertoimella value alkaa olla kuitenkin varsin ohkaista luokkaa todennäköisyysjakaumaan ja vedon arvoon peilaten.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Kummallekaan joukkueelle ei ole sattunut uusia poissajääntejä, loukkaantumisia tai pelikieltoja viime ottelukierroksesta. Everton-puolustaja Coleman sairastui juuri ennen viime ottelun alkua, mutta nyt hänen pitäisi olla jo pelikunnossa ja joukkueensa mukana Chelseaa vastaan.

Chelsea taasen pelaa siis torstaina 14.3. Eurooppa-liigassa toisen osaottelunsa Kiovan Dynamoa vastaan, missä loukkaantumisia ja kolhuja voi vielä sattua. Siniset voitti kuitenkin Dynamon avausottelussa peräti 3-0, joten se pystynee kierrättämään kokoonpanoaan toisessa osaottelussa varsin mittavasti.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Everton: Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Siggurdson, Richarlison - Calvert-Lewin

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson - Kante, Jorginho, Kovacic - Willian / Pedro, Higuain, Hazard

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute