mainos

Vihjeet & kertoimet : Fiorentina - Salernitana: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
9 marraskuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Artemio Franchi, Firenze    Federico La Penna
9 marras 2022 at 17:04 (Päivitetty 9 marras 2022 at 23:41) 09/11
9
0

Violan kotiottelussa venytetään verkkoja

Todennäköisyys (yli-alle): 59-41%
Vedon arvo: 106,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,69
Osuma/Ohi: 2-1
LVBet Lyö vetoa nyt: LVBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Fiorentina vs Salernitana!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Fiorentinan edellisistä otteluista 7/9 overeita
  • Salernitana on tehnyt sarjassa kahdeksanneksi eniten maaleja
  • Salernitanan edellisistä otteluista 7/9 overeita
Kertoimien markkinat kuvaus

Overin tarjoama arvo on hämmentävä ottaen huomioon joukkueiden nykysuuntauksen.

Sarjan keskikastin joukkueiden kohtaaminen on kiehtova vääntö. Vincenzo Italiano on saanut Fiorentinan väkevään iskuun ja Violalla onkin allaan neljän voiton putki kaikissa kilpailuissa. Konferenssiliigassakin ahkeroinut Fiorentina pyrkii nyt jatkamaan vahvaa vaihettaan kotimaan kentillä ennen MM-kisataukoa. Nyt vastaan asettuva Salernitana on mielenkiintoinen vastus sijalla 11 ennen ottelua majaileville isännille. Hyökkäyspään ratkaisut ovat asettuneet kohdilleen varsin mallikkaasti, sillä seitsemässä edellisessä ottelussaan Fiorentina on juhlinut maalia peräti 18 kertaa. Myös oma pää on soinut, mutta Italianoa miellyttää kahden nollapelin putki ennen keskiviikon kamppailua.

Salernitana vältti viime kaudella putoamisen erittäin niukalla marginaalilla, mutta nyt ääni kellossa on täysin toisenlainen. Davide Nicola on luotsannut ennen kautta putoamistaistoon povatun Salernitanan peräti sijalle 9. I Granata tulee otteluun myös vahvassa vireessä, sillä edellisistä viidestä Serie A -kamppailusta on tarttunut pistepussiin mehevä 10 pisteen saalis. Ainoa tappio tuli Interin vieraana, mutta vastaavasti lokakuun lopussa Salernitana nostatti kulmakarvoja läpi jalkapallomaailman haettuaan 1-3 -voiton Lazion vieraana. Tehdyissä maaleissa edellä ovat vain seitsemän edellä olevista seuroista ja mm. AS Roma on onnistunut maalinteossa Salernitanaa harvemmin.

Kummankin joukkueen kamppailut ovat olleet korkeatempoista viihdettä, jossa maalipaikoista ei ole ollut lopulta pulaa. Molempien hakiessa tärkeää voittoa europaikkojen tuntumaan nousemiseksi pellit voivat aueta Fiorentinan illassa kunnolla. Maaleista ei ole ollut viime aikoina suuremmin pulaa puolin eikä toisin ja vaikka isäntien alakerta onkin tiivistynyt viime otteluissa, haaste on huomattavasti kovempi kuin vielä ennen kauden alkua ajateltiin. BTTS on myös arvoa antava valinta ja kokeilunhaluinen voi kokeilla maalijuhlia, mutta paras arvo asettuu kolmen maalin tuntumaan.

Perusteltu vetovihje otteluun Fiorentina - Salernitana on yli 2,5 maalia ja panostaso 6/10.

  • 100% Bonus uusille pelaajille
  • Verovapaat voitot
  • Kattavat rahansiirtomenetelmät

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute