Fulham - Everton: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
29 lokakuu 2022 at 19:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Craven Cottage    John Brooks
28 loka 2022 at 13:23 (Päivitetty 29 loka 2022 at 21:22) 28/10
9
0

Fulhamin hyökkäysmylly imee Evertonin mukaan maalijuhlaan

Todennäköisyys (yli-alle): 56-44%
Vedon arvo: 106,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi: 0-0
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Fulham vs Everton!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Fulham on ollut kotonaan erittäin vahva hyökkäyssuuntaan
  • Evertonin loukkaantumistilanteen paraneminen on edesauttanut maalintekoa merkittävästi
  • Fulhamin kaikki kuusi Valioliigan kotiottelua ovat olleet overeita
Kertoimien markkinat kuvaus

Evertonin tiivis puolustus nostaa overin kerrointa. Koska maalintekijöitä löytyy tällä haavaa puolin ja toisin, rajakerroin ylittyy mukavasti.

Fulham on ollut eräs Valioliigakauden viihdyttävimpiä ryhmiä. Marco Silvan miehet majailevat sarjataulukossa peräti sijalla seitsemän ja ottelukohtainen maalikeskiarvo on peräti 3,67 ottelua kohden! Cottagers on sekä tehnyt että päästänyt 22 maalia 12 pelaamassaan ottelussa, eikä yksikään ottelu Craven Cottagen yleisön silmien alla ole jäänyt alle 2,5 maalin. Aleksandar Mitrovic on saanut erinomaista tukea Andres Pereiralta ja vaikka vastaan asettuu puolustuspään pakkansa kuntoon saanut Everton, isännillä ei ole syytä kumarrella itseluottamuksen ollessa jälleen huipputasolla.

Evertonin viime kauden kriisi on pikkuhiljaa enää etäinen muisto, vaikka otteissa onkin ollut yhä ailahtelua. Puolustus on pitänyt aivan eri lailla kuin viime kauden putoamiskamppailussa, sen sijaan hyökkäyspään tehoissa on ollut hakemista. Richarlisonin lähtö, Dominic Calvert-Lewinin loukkaantuminen ja murtautumismallien hioutumattomuus ovat tehneet Toffeesin hyökkäämisestä työlästä. Sijalla 12 oleva ryhmä on osunut vasta 11 kertaa, mutta Frank Lampardilla on aihetta positiivisuuteen joukkueen napattua edellisellä kierroksella voiton Crystal Palacen vieraana lukemin 0-3. Liverpoolin sinisen puolen maalintekopotentiaali on nähtyä korkeampaa tasoa ja lauantaina vieraat luovat todellista uhkaa isäntien maalille.

Fulham ja Everton voivat hyvinkin yltyä maalintekotalkoisiin, sillä Fulham on löytänyt erityisesti keinot vastustajien linjojen murtamiseen kerta toisensa jälkeen. Isäntien alakerta on ollut haavoittuvampaa sorttia ja maali avauspuoliajalla tietäisi myllyn käynnistymistä molempiin päihin. Maaliodottama tulee olemaan vähintäänkin riittävää tasoa overia ajatellen, joten runsasmaalisuus on erinomainen pelikohde asetetulla kertoimella. 

Perusteltu vetovihje otteluun Fulham - Everton on yli 2,5 maalia. Vetovihjeen panoskooksi määrittyy 6,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute