mainos

Fulham - Liverpool: (AH: -1,5) 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
6 elokuu 2022 at 14:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Craven Cottage    Andy Madley
5 elo 2022 at 14:08 (Päivitetty 6 elo 2022 at 16:25) 05/08
7
0

Vieraiden hyökkäys on liikaa Fulhamin epävarmalle alakerralle

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 38-0-62%
Vedon arvo: 109,12%
Pelattavissa kertoimiin: 1,61
Osuma/Ohi: 2-2
LeoVegas Lyö vetoa nyt: LeoVegas
Takaisin Valioliigaan noussut Fulham on koko kauden mittakaavassa todennäköinen putoamiskamppailuun osallistuja. Kauden alussa se saa heti kylmää kyytiä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Fulhamin puolustus kuuluu sarjan heikoimpiin
  • Liverpoolin hyökkäys on lajin vaarallisimpia
  • Mohamed Salah näyttää levätyn kesän jälkeen todella tuoreelta
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina näkee Liverpoolin avausottelussa valtavana suosikkina, mutta useamman maalin voitto saa todella hulppeita kertoimia. Liverpoolin selkeät voitot saavat todella paljon arvoa ja iskemme niihin kiinni.

Marco Silvan manageroima Fulham astuu jälleen Valioliiganurmille. Lauantain ensimmäisessä kamppailussa vastaan asettuu Jürgen Kloppin Liverpool, joten haaste on heti kovimmasta päästä. Silva ei ole uusi tuttavuus englantilaisessa jalkapallossa, sillä portugalilaisen historiasta löytyvät pestit Hull Cityn, Evertonin sekä Watfordin riveistä Valioliigatasolla. Viime kaudella Championshipin voittanut Fulham on ollut aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla, vaikkei Cottagersin kassa ole lähelläkään edes sarjan keskikastia. Uusien hankintojen ajaminen sisään vie aikansa ja erittäin paljon tulee riippumaan siitä, kykeneekö hurjat 43 maalia viime kaudella Championshipissä paukuttanut Aleksandar Mitrovic onnistumaan vihdoin myös Valioliigassa. 

Liverpoolin viime kauden suurpokaalit jäivät lopulta vain haaveiksi, mutta nyt joukkue on saanut pitkästä aikaa hieman lepoa kesän aikana. Darwin Nuñez siirtyi Benficasta selkeäksi kärkimieheksi, jollaista Liverpoolilla ei ole hetkeen ollut. Uruguaylainen tuo variaatioita Poolin pelaamiseen ja hyökkäyspäässä riittää leveyttä Sadio Manen lähdöstä huolimatta. Charity Shield -ottelussa Manchester Cityä vastaan huomio kiinnittyi uusien keskushyökkääjien ohella siihen, kuinka terävältä Mo Salah näytti. Mies loi tilaa ja tilanteita näyttäen juuri siltä pelaajalta, jonka ympärille voi rakentaa suurimmista pokaaleista kamppailevan joukkueen. Myös Thiago Alcantaran otteet olivat erittäin lupaavia, joten vielä rakennusvaiheessa oleva ja materiaaliltaan Valioliigaan vaisu Fulham-puolustus tulee olemaan suurissa vaikeuksissa. 

Pelivalinnaksi otetaan Liverpoolin voitto vähintään kahdella maalilla ja panoskooksi kauden ensimmäinen max bet eli 10/10. Myös yli 3,5 maalin kokonaismaalimäärä on kiinnostuneille oiva pelivalinta.

  • Huippuluokan yksinkertainen alusta
  • Toimivin mobiilisivusto
  • Tarjolla vedonlyöntibonuksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute