mainos

Hull City - Everton: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
8 tammikuu 2022 at 19:30 - Jalkapallo, England - FA Cup
The MKM Stadium
7 tammi 2022 at 14:36 (Päivitetty 8 tammi 2022 at 22:07) 07/01
7
0

Hull City kohtaa Evertonin vieraiden ollessa syvissä vesissä

Mahdollisuus: 59%
Vedon arvo: 106,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,69
Osuma/Ohi: 2-2
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Championshipin putoamistaistelussa oleva Hull hakee itseluottamusta alamaissa olevan Evertonin kustannuksella.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Hullin vire on ollut kahdesta edellisestä vierastappiosta huolimatta nousujohteinen
  • Isännät laittavat kentälle parhaan kokoonpanonsa
  • Everton on haavoittuvassa tilassa ja käyttänee rotaatiota
Kertoimien markkinat kuvaus

Hullin hampaattomuus maalinteossa on ajanut joukkueen Championshipin häntäpäähän. Täysin toivoton tilanne ei kuitenkaan ole ja Valioliigajoukkueen kohtaaminen sytyttää taatusti sekä kotijoukkueen että kotiyleisön. Everton on ehdoton suosikki, mutta kummankin onnistuminen maalinteossa saa erinomaisen kertoimen.

Hull Cityn kausi Championshipissä on ollut vaikea. Putoamiskamppailu on ollut Grant McCannin miehille realismia koko alkukauden ajan. Marraskuun alusta alkaen Hull sai kuitenkin juonen päästä kiinni ja nappasi kuuden ottelun tappiottoman putken aikana kaikkiaan 14 pistettä. Tämä riitti nostamaan Tiikerit pois sarjan pohjamudista ja vaikka joukkue kärsikin kahdessa edellisessä ottelussaan yhden maalin vierastappiot, sarjasijoitus on kohentunut merkittävästi.

Evertonia voi jo hyvällä syyllä sanoa kriisijoukkueeksi. Viimeisimpänä takaiskuna Brighton kävi hakemassa pisteet Goodison Parkilta lukemin 2-3. Toffees on valahtanut sarjataulukossa jo sijalle 15 ja Rafael Benitezin työpaikka on enemmän kuin uhattuna. Vaikkei Everton ole kohtalaisen aloituksen jälkeen ollut erityisen vahva kotijoukkue, suurimmat ongelmat ovat tulleet esille vierasotteluissa. Tähän mennessä Benitezin ryhmä on onnistunut nappaamaan täyden pistepotin yhdeksän vierasottelunsa aikana vain kertaalleen, elokuussa juuri Brightonin vieraana. Toisaalta joukkueen laatu on ollut nähtävissä Evertonin hakiessa vierastasapelit niin Manchester Unitedin kuin Chelseankin kotiluolista. 

Lauantain kamppailu on kuin tehty kotonaan pelaavalle altavastaajalle. Hull laittaa taatusti kentälle parhaan mahdollisen kokoonpanonsa ja McCann on saamassa kokoonpanoonsa takaisin myös Valioliigasta tuttuja pelaajia, mm. Tom Huddlestonen. Everton kierrättänee miehistöään hieman, vaikkakin Benitez tietää tappion tietävän hyvin todennäköisesti työpöydän siivoamista maanantaina. Pelikuntoon saatu Dominic Calvert-Lewin saanee minuutteja joko avauksessa tai vähintäänkin vaihdosta, mutta avainpelaajista Richarlison, Yerry Mina sekä Andros Townsend ovat pelikuntonsa osalta epävarmoja tapauksia. Tammikuun hankinnat, puolustajat Vitaliy Mykolenko sekä Nathan Patterson esiintynevät ensimmäistä kertaa Everton-paidassa. 

Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa saa mainion arvon markkinoilla ja BTTS otetaan pelivalinnaksi panoskoolla 5,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Kommentit

Palaute