" " " "" "

Inter - Genoa: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
21 elokuu 2021 at 19:30 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Giuseppe Meazza    Valerio Marini
20 elo 2021 at 11:34 (Päivitetty 21 elo 2021 at 21:26) 20/08
3
0

Puolustava mestari avaa Serie A -kauden kotistadionillaan erityisesti hyökkäyspään osalta muuttuneella joukkueella

Todennäköisyys (yli-alle): 55-45%
Vedon arvo: 104,85%
Pelattavissa kertoimiin: 2,22
Osuma/Ohi: 4-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle
Altavastaajana lauantain otteluun lähtevä Genoa omaa mahdollisuudet lauantaina Giuseppe Meazzalla
Vihjeen puolesta puhuu
  • Interin hyökkäyspelaamisessa suuria muutoksia kesän aikana
  • Genoan vierasottelut viime kaudella vähämaalisia
  • Interiltä sivussa Lautaro Martinez & Alexis Sanchez
Kertoimien markkinat kuvaus

Mestaruutta puolustava ja jälleen kärkipäähän povattu Inter saa sarja-avaukseensa vieraita 150 kilometrin päästä. Isäntien pakkaa on sekoitettu kesän aikana runsaasti ja under on lauantaina maistuva pelivalinta.

Inter Milan nappasi kauden 2020/21 päätteeksi pitkään jahtaamansa Scudetton. Mestaruuden varmistamisen jälkeen kävi kuitenkin pian selväksi, että joukkue tulisi muuttumaan seuraavalle kaudelle. Avainpelaajista lähtivät heti debyyttikaudellaan nappikauden oikeana laitapuolustajana pelannut Achraf Hakimi ja kun kävi selväksi, että seura joutuisi myymään lisääkin pelaajia, myös mestarimanageri Antonio Conte nosti kytkintä. Sisään tuli Lazion managerina toiminut Simone Inzaghi, jolta vietiin kauden alla eräs mestaruuden takuumiehistä Romelu Lukakun siirryttyä Chelseaan.

Internazionale on saanut toki myös korvaavia pelaajia, joista mainittakoon laitapuolustaja Matteo Darmian sekä hyökkäyspään vahvistukset Hakan Calhanoglu sekä Edin Dzeko. Jokainen mainituista pelaajista on osoittanut laatunsa, mutta aivan saman kaliiberin tulos lähtijöiden kanssa olisi silti yllätys. Seura lähtee kauteen yleisesti ottaen toki eräänä mestarisuosikeista, mutta alkuvaiheessa uudet palaset eivät sovi välttämättä vielä kivuttomasti paikoilleen.

Genoa kuuluu sarjan keskikastiin. Kesän aikana joukkue vahvisti lähinnä maalivahtiosastoaan ja viime kaudella sijalle 11 päätynyt ryhmä on tälläkin kaudella sitkeä vääntäjä. Genoan vierasottelut eivät kuuluneet viime kaudella sarjan maalirikkaimpiin, eikä isäntien alakerran yllättäminen ole sille yksinkertainen rasti tälläkään kertaa. Vieraiden 3-4-3 on hankala pala murrettavaksi, etenkin kun Interiltä puuttuvat pelikiellon sekä loukkaantumisen vuoksi Lautaro Martinez ja Alexis Sanchez. Interin oletettu 3-5-1-1 jättää paljon Dzekon varaan ja niukka kotivoitto olisi riittävä startti isännille. Kun tasapeli olisi vastaavasti mainio startti vieraille, painotamme valinnoissa underia panostasolla 3/10.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute