mainos

Kanada - Sveitsi: (AH: -1,5) 2

Ottelukeskus
23 toukokuu 2019 at 17:15 - Jääkiekko, World Championship
22 touko 2019 at 10:31 (Päivitetty 23 touko 2019 at 19:51) 22/05
7
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 50-0-50%
Vedon arvo: 111,50%
Pelattavissa kertoimiin: 2,00
Osuma/Ohi: 2-2
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Jääkiekon MM-kisojen lohkovaihe on saatu Slovakiassa päätökseen ja turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. A-lohkon 18 pisteellä voittanut Kanada kohtaa omassa puolivälierässä B-lohkon neljänneksi jääneen Sveitsin. Ottelu on kuitenkin kaikkea muuta kuin ylijuoksu Kanadalle ja MM-turnaukselle tyypilliseen tapaan altavastaajan kertoimissa on tarjolla etua.

Kanada oli lopulta A-lohkon paras joukkue vaikka nikkareiden turnaus alkoikin 3-1 tappiolla Suomea vastaan. Kanada voitti kuitenkin kaikki loput kuusi lohkovaiheen otteluaan ja voitto A-lohkon 18 pisteellä, maalieron näyttäessä lukuja 36:11. 

Joukkue pursuilee NHL-pelaajia ja alun vaikeuksien jälkeen nämä tähtipelaajat löysivät ison kaukalon niksin ja murskasivat vastustajia toisensa jälkeen. Joukkueen pelitavassa on silti muutamia puutteita ja etenkin isossa kaukalossa puolustaminen on ollut NHL-kaukaloon tottuneille pelaajille ajoittain vaikeaa, vaikka kahdessa viimeisessä ottelussaan (USA, Tanska) joukkue pitikin maalinsa puhtaana.

Sveitsin jääkiekko kehittynyt valtavasti 2000-luvulla ja joukkue on päässyt 2010-luvulla maistamaan myös menestystä, sillä viimeisen kuuden vuoden aikana joukkue on pelannut kahdesti MM-finaalissa. Se kirkkain eli MM-kulta joukkueelta puuttuu, sillä Ruotsi osoittautui paremmaksi sekä kevään 2013, että 2018 MM-finaalissa.

Sveitsin lohkovaihe ei ollut paras mahdollinen, sillä joukkue kaatoi lohkovaiheessa Italian, Latvian, Itävallan ja Norjan, mutta kuokkaan tuli Ruotsilta, Venäjältä sekä Tshekiltä. Huolestuttava asia Sveitsin kannalta on se, että kaikki kolme tappiota tuli lohkovaiheen kolmessa viimeisessä ottelussa. Tiistaisessa ottelussa joukkue oli lopussa 4-4 tasatilanteessa Tsekkiä vastaan, mutta se haki lopussa voittomaalia ilman maalivahtia ja Tsekki iski voittomaalin tyhjiin. Lohkovaiheen saldoksi Sveitsille jäi 4 voittoa ja kolme tappiota maalierolla 27:14.

Joukkueet kohtasivat viime keväänä MM-kisojen välierässä ja silloin Sveitsi järjesti yllätyksen kaatamalla Kanadan tiukan taiston jälkeen 2-3. Sveitsi pystyy parhaimmillaan puolustamaan erittäin laadukkaasti ja luisteluvoimaiset sveitsiläiset pystyvät vastaiskuista ja erikoistilanteista järjestämään laadukkaita maalipaikkoja myös itselleen.

Kanada on ottelussa materiaalieron turvin suosikki, mutta altavastaaja Sveitsin kertoimissa on tarjolla etua. Betwayn ja Bet365:n tarjoama markkinatoppi 7,00 Sveitsin suoralle voitolle on selvä ylikerroin, mutta kohteen paras pelivalinta on Sveitsi +1,5 kertoimella 2,23 Pinnaclelta, joka kattaa yhden maalin tappionkin ja osuu silti. 

Pelisuositus:

Kanada - Sveitsi: (AH: +1,5) 2
2,23 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio (1-2): 50-50%
OA: 1,12.
Kerroinraja: 2,00.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute