mainos

Lazio - Empoli: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
6 tammikuu 2022 at 15:30 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Antonio Giua
5 tammi 2022 at 17:21 (Päivitetty 6 tammi 2022 at 17:30) 05/01
5
0

Lazio ja Serie A -kauden yllättäjä Empoli iskevät yhteen loppiaisena tavoitteenaan paikka eurokentillä

Mahdollisuus: 69%
Vedon arvo: 108,33%
Pelattavissa kertoimiin: 1,45
Osuma/Ohi: 3-3
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Empoli saapuu Stadio Olimpicolle vain yhtä sijaa alempana kuin isäntäjoukkue Lazio. Odotettavissa on maaleja.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Lazion yhdeksässä kotiottelussa on nähty 38 maalia
  • Empolin viimeisin nollapeli omassa päässä 26.9.
  • Erityisesti vieraille tasapelikin olisi kova tulos
Kertoimien markkinat kuvaus

Lazion ja Empolin välisen kamppailun kokonaismaalimäärä on arvioitu kerroinasettelussa melko suureksi. Paremman arvon saa kummankin onnistuminen maalinteossa, sillä vaikka Lazio vahva kotijoukkue onkin, Empoli kykenee haastamaan sen puolustuspään ja 1-1 olisi tuloksena vieraille tässä kohdassa erittäin maistuva.

Serie A jatkuu muutaman viikon tauon jälkeen loppiaisena täydellä kierroksella. Roomassa toisistaan mittaa ottavat sarjataulukossa sijoilla 8 ja 9 olevat Lazio ja Empoli. Joukkueiden välillä on sarjan puolivälissä eroa neljä pistettä. Maurizio Sarrin luotsaamat isännät mielivät jälleen Euroopan kentille ja piste-erojen ollessa vielä kovin pieniä vahva kevätkausi voi siivittää kenet tahansa keskikastista kärkipäähän. Heti tauon jälkeen Laziolla on vastassaan kauden ehdottomiin yllättäjiin kuuluva Empoli.

Sijalla 9 majaileva Empoli on mielenkiintoinen tapaus. Joukkueen kotiottelut eivät ole sujuneet alkuunkaan toivotulla tavalla, sillä Aurelio Andreazzolin miehistö on kärsinyt kymmenessä ottelussa jo kuusi tappiota. Sen sijaan vieraskentillä on kulkenut, sillä yhdeksän vieraskamppailua ovat tuottaneet komeat 17 pistettä. Joukkue on napannut täyden pistepotin niin Juventuksen kuin Napolinkin vieraana, joten isäntien kohtaama haaste on torstaina huippuluokkaa.

Talvitauko on mahdollistanut isäntien kahden avainmiehen, Elseid Hysaj'n ja Ciro Immobilen, paluun avauskokoonpanoon. Tämä vahvistaa luonnollisesti jo muutenkin vahvan kotijoukkueen voimalukuja. Lazio oli syyskaudella sarjan toiseksi paras kotijoukkue, mutta esitykset ovat olleet toivottoman epätasaisia. Sarrin ryhmä esittää parhaimmillaan upeaa jalkapalloa, mutta Empoli tulee saamaan omat mahdollisuutensa haavoittaa isäntien alakerran epävarmuutta prässin alla. Empolin oma puolustus tulee olemaan myös erittäin kovilla, eikä vieraiden nollapeli tunnu aiemmista vieraskenttien uroteoista huolimatta houkuttelevalta valinnalta.

Näistä lähtökohdista tasapeli lukemin 1-1 ei olisi katastrofi erityisesti vieraiden kannalta. Voi olla, että ottelu yltyy maalijuhlaksi saakka, mutta BTTS:n saadessa suuremman kertoimen kuin yli 2,5 maalia, pelivalinnaksi napataan molempien onnistuminen maalinteossa. Panoskokoa voi kasvattaa aina 7,5/10 saakka.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute