" " " "" "

Lazio - Spezia: (AH: -1,5) 1

Ottelukeskus
28 elokuu 2021 at 19:30 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Federico Dionisi
27 elo 2021 at 22:46 (Päivitetty 28 elo 2021 at 21:23) 27/08
3
0

Lazio saa Speziaa vastaan tilaa linjojen taakse ja takoo maaleja

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 52-0-48%
Vedon arvo: 102,44%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
Osuma/Ohi: 6-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Maurizio Sarrin johtama Lazio on otollisessa paikassa aktiivisesti eteenpäin pelaavaa Speziaa vastaan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Sarrin Lazion materiaaliylivoima selkeä
  • Spezian ryhmää ovat koetelleet koronatapaukset
  • 72 maalia viime kaudella päästänyt Spezia iskee aktiivisesti eteenpäin
Kertoimien markkinat kuvaus

Rooman lauantai-illassa voidaan nähdä maalirikaskin mittelö, mutta ennen muuta Lazio on suuri ennakkosuosikki. Etua löytyy sekä runsasmaalisuudesta, mutta ennen muuta Lazion menestyksistä.

Maurizio Sarrin alaisuuteen tälle kaudelle siirtynyt Lazio aloitti sarjakautensa voitolla. Voiton tuomaa nostetta lievensi kuitenkin se, että Argentiinan maajoukkuehyökkääjä Joaquin Correa vaihtoi maisemaa edelliskauden managerin Simone Inzaghin perässä Inter Milaniin. Lazion käyttöön jäi yhä huipputason maaliuhkaa Ciro Immobilen, Sergej Milinkovic-Sacivin ja kumppaneiden muodossa. Roomalaisten kokoonpano-optiot ovat täysin eriluokkaa kuin vierailla niin laadun kuin leveydenkin osalta, saihan Spezia kauden avausotteluunsa koronatapausten myötä jalkeille vain 16 pelaajaa. Vieraiden terveystilanne on kohenemaan päin, mutta lauantain kamppailu ei kuulu Spezian kauden tärkeimpiin vaan se voi hakea tulosta riskilläkin.

Spezia aloitti tämän kauden Thiago Mottan alaisuudessa. Viime kaudella sijalle 15 sijoittunut ligurialaisryhmä kamppailee ensisijaisesti sarjapaikastaan ja joukkueen profiili on muodostunut vahvasti hyökkäysvoittoiseksi. Myös tämän kauden Serie A -avauksessa Spezia tarjoili kyseistä elementtiä, kun lopputulemaksi muodostui tasapeli Cagliarin kanssa lukemin 2-2. Sarrin miehiltä löytyy keinot pelata alhaalta asti Spezian prässivariaatioiden ohi ja tämän jälkeen vieraiden maalilla riittää ohjelmaa.

Kamppailu voi muodostua viihdyttäväksikin, mutta isäntien suuri suosikkiasema on enemmän kuin perusteltu. Vähintään kahden maalin kotivoitto on maistuva pelikohde, sillä Spezia ei takaa-ajoasemassa juuri peruuttele eikä Sarrinkaan pelikirjaan kuulu passivoitua johtoasemassa. Kupongille napsitaan Lazio -1,5 panostasolla 2,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute