Leeds United - AFC Bournemouth: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
5 marraskuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Elland Road    Tony Harrington
4 marras 2022 at 16:24 (Päivitetty 5 marras 2022 at 18:57) 04/11
6
0

Itseluottamustaan nostanut Leeds laittaa koneet käyntiin Elland Roadilla

Todennäköisyys (yli-alle): 60-40%
Vedon arvo: 106,80%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 4-3
EnergyBet Lyö vetoa nyt: EnergyBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Leeds vs Bournemouth!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Leeds United sai tuloksen viimeisellä mahdollisella hetkellä
  • Bournemouth kykenee murtamaan isäntien takalinjat
  • Ottelu voi yltyä maalijuhlaksi
Kertoimien markkinat kuvaus

Vaikka vastakkain on kaksi epävarmaa alakertaa, overin kerroin on silti helposti rajakertoimen ylittävä ja antaa arvoa.

Leeds United matkasi Anfieldille Liverpoolin vieraaksi jo lähes toivottomissa asemissa. Alla oli kahdeksan voitotonta ottelua Valioliigassa ja tie oli vienyt jo sarjataulukon hännille. Jesse Marschin asema Leedsin käskijänä oli vahvasti kyseenalaistettuna, mutta joukkue teki kovan tempun ja nappasi voiton Liverpoolista lukemin 1-2. Ottelun voittomaalin iski lisäajalla toista Valioliigaotteluaan pelannut Crysencio Summerville ja voitosta tuleva itseluottamusboosti on valtava. Nyt Leeds palaa kotikentälleen ja pyrkii hyödyntämään momentumin, kun vastaan asettuu alemmassa keskikastissa oleva Bournemouth.

Kuusi edellistä vierasvoittoa Leedsissä hävinnyt Bournemouth on päästänyt kyseisissä kohtaamisissa 14 maalia. Edellisessä ottelussaan Cherries näyttää pitkästä aikaa vaaralliselta, kun Gary O'Neilin poppoo karkasi 2-0 -johtoon Tottenhamia vastaan. Spurs juotti silti karvainta kalkkia tultuaan takaa ensin tasoihin ja lopulta lisäajalla myös ohi jättäen isännät pisteittä. Yhtä kaikki, Bournemouthilla on ennen lauantain kamppailua alla kolme tappiota ja yksi voitto seitsemästä edellisestä ottelusta. Takalinjat ovat ajoittain vuotaneet kuin vanha vene, mutta myös maaliverkot ovat alkaneet soida joukkueen löytäessä yhteistä säveltä kauden edetessä uuden managerin alaisuudessa. 

Lauantain kamppailun lähtökohdat eivät ole sarjan laadukkaimmat, mutta kahden ajoittain varsin haavoittuvan puolustuksen kohdatessa overin lähtökohdat ovat otolliset. Kumpikaan joukkue ei ole kyennyt pitämäään maaliaan puhtaana viiden edellisen ottelun aikana ja tilanteita tulee varmasti syntymään molempiin päihin. Tätä taustaa vasten myös ottelun viihdearvo voi nousta yllättävänkin korkeaksi ja tarjota käänteitä suuntaan ja toiseen. Jo pelkkä BTTS antaa kelpo arvon, mutta myöskään yksipuolinen maalikarkelo ei saa yllättää.

Perusteltu vetovihje otteluun Leeds - Bournemouth on yli 2,5 maalia ja panostaso 7/10.

  • Palkittu pelialan brändi
  • Tyylikäs sivusto
  • Jatkuvia veikkaus -tarjouksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute