mainos

Leicester City - Brentford: 1 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
7 elokuu 2022 at 16:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
King Power Stadium    Jarred Gillett
5 elo 2022 at 15:10 (Päivitetty 7 elo 2022 at 17:51) 05/08
10
0

Leicesterin europaikkojen metsästys alkaa kotivoitolla

Todennäköisyys (1-X-2): 51-30-19%
Vedon arvo: 105,06%
Pelattavissa kertoimiin: 1,96
Osuma/Ohi: 2-2
LeoVegas Lyö vetoa nyt: LeoVegas
Pelkästään kotimaan kentillä tällä kaudella kisaava Leicester on selkeä ennakkosuosikki sarja-avauksessa Brentfordin isäntänä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Leicesterin pakka on pysynyt kasassa kesän aikana
  • Isännät saavat takaisin puolustuksensa tähden
  • Brentfordilla on edessään vaikea toinen kausi
Kertoimien markkinat kuvaus

Leicesterillä on sekä materiaalietu että kotietu. Isännille tarjottava kerroin on varsin kelvollinen ja ylittää rajakertoimen selkeällä marginaalilla.

Leicester Cityn kesän suurin yllätys oli se, ettei sen aikana tapahtunut mitään. Peräti kymmenen pelaajan sopimukset ovat katkolla alkavan kauden jälkeen, joukossa mm. erittäin monen suurseuran listoilla yhä oleva Youri Tielemans, mutta toistaiseksi Kettujen siirroissa on sekä lähtijöiden että saapuneiden kohdalla pyöreä nolla. Leicester on totuttu näkemään Euroopan kentille edellisvuosien aikana hyvinkin usein, mutta tällä kaudella Foxes pelaa yksinomaan saarivaltion sisällä. Manageri Brendan Rodgers on kuvaillut tilannetta "lomalla olemiseksi" verrattuna kahden ottelun viikkoihin ja pitkiin matkoihin Euroopassa. Leicester haluaa palavasti takaisin kirkkaimpiin valoihin ja napakka startti on lähes välttämätön sarjan kärkipään hurjassa kilpailussa. Joukkueen ohjelma on alkuvaiheissa vaikeahko, sillä toisella otteluviikolla edessä on vierailu Arsenalin kotikentällä ja neljännessä kamppailussaan Leicester kohtaa vieraissa Chelsean. Kotivoitto avausviikolla on siis entistäkin tärkeämpi.

Brentford oli eräs viime kauden suuria yllättäjiä. Tuolloin sarjanousijana Valioliigassa häärinyt Bees lennätti itsensä pois putoamiskamppailusta selkeällä erolla. Lopulta Thomas Frankin poppoo oli peräti 13. ja esitti ajoittain erittäin energistä, organisoitua ja viihdyttävää jalkapalloa jossa suurtenkin joukkueiden kimppuun iskettiin sumeilematta. Kevätkauden suuri tarina oli Christian Eriksenin upea paluu pelikentille ja tanskalainen kapellimestari toi vielä yhden vaihteen lisää mm. kärkimies Ivan Toneyn pelaamiseen. Toney on erittäin kokonaisvaltainen pelaaja, mutta nähtäväksi jää riittääkö tarjoilun taso enää tällä kaudella ja ovatko vastustajat päässeet paremmin kiinni Brentfordin tapoihin purkaa eri tilanteet. Joukkue vahvisti aloituskokoonpanon osalta puolustuspäätään ja materiaalissa on nyt hieman enemmän leveyttä, mutta realistisesti Brentford pelaa tällä kaudella putoamista vastaan. 

Yli kahden kerroin laadukkaalle Leicester-miehistölle kotikentällä Brentfordia vastaan on tarjous, jota ei voi ohittaa. Perusteltu vetovalinta otteluun Leicester vs Brentford on kotivoitto ja panoskoko 5/10.

  • Huippuluokan yksinkertainen alusta
  • Toimivin mobiilisivusto
  • Tarjolla vedonlyöntibonuksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute