mainos

Vihjeet & kertoimet : Leicester City - Watford: (AH: -0,25) 2

Ottelukeskus
1 joulukuu 2018 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
King Power Stadium    Graham Scott
Päivitetty
7
0
Viborgista kotoisin oleva Thomas Schyth on toiminut tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntijana vuodesta 2016 lähtien, ja hänen suurennuslasinsa alla on ollut suurimmin brittifutis Valioliigan ja Championshipin muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Palkitaanko Watfordin viimeaikaiset hyvät otteet vihdoin Leicesterin vieraana?

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 41-30-29%
Vedon arvo: 103,44%
Pelattavissa kertoimiin: 1,93
Osuma/Ohi: 2-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Vierasjoukkue Watford on esiintynyt viime aikoina selvästi tuloksiaan paremmin ja se on yllätysvalmis Leicesterin vieraana. 

Leicesterin peli ei ole vakuuttanut viime aikoina vaikka joukkue ei ole kokenut Valioliigassa tappiota neljään kierrokseen. Kotijoukkueen pohkeissa saattaa kuitenkin painaa tiistaina pelattu tiukka EFL Cupin ottelut Southamptonia vastaan, joka ratkesi vasta rangaistuspotkujen jälkeen. 

Watfordin menestyksen puolesta puhuu:

 • Markkina on tehnyt kotijoukkueesta otteluun liian suuren suosikin, sillä viimeaikaisten peliesitysten perusteella joukkue ei ole missään nimessä suuressa suosikkiasemassa tässä ottelussa. 
 • Watford on saalistanut kolmesta edellisestä ottelustaan vain yhden pisteen, mutta tulos ei kerro kaikkea, sillä peliesitysten perusteella Hornet olisi ansainnut selvästi enemmän. 
 • Edellisen kierroksen 0-3 tappiossa Liverpoolille se oli heikompi joukkue, mutta 1-1 vierastasapelistä Southamptonia vastaan se olisi ansainnut täydet kolme pistettä. Myös kolme kierrosta sitten koettu 1-0 vierastappio Newcastlelle ei ollut ansaittu, sillä Hornets hallitsi tuota ottelua selkeästi ja lukuisista maalipaikoista huolimatta se ei onnistunut tekemään tarvittavia osumia. 
 • Leicester haluaa hallita kotiotteluissaan palloa ja sen pelitapa sopii hyvin Watfordille, joka istee vastaan todella nopeasti ja tehokkaasti.
 • Leicesterillä on loukkaantumishuolia ja tästä ottelusta puuttuvat varmuudella Amartey, James ja Maddison. Myös Ghezzalin, Iborran ja Maguiren pelaaminen on epävarmaa. 
 • Leicester ei ole ollut erityisen vahva kotijoukkue tällä kaudella, sillä kuudesta King Power Stadiumilla pelatusta kotiottelusta se on voittanut vain kaksi. 

Varo näitä: 

 • Perustasoltaan joukkueet ovat hyvin samantasoisia ja kotietu kallistaa vaakakuppia isäntien suuntaan. 
 • Leicester ei ole kyennyt voittamaan kolmeen kierrokseen, joten alkukaudella rakennettu hyvä itseluottamus on varmasti ollut koetuksella viime kierroksilla.

Odotetut avauskokoonpanot: 

 • Leicester: Schmeichel - Pereira, Morgan, Evans, Chilwell - Mendy, Ndidi - Albrighton, Maddison, Gray - Vardy.
 • Watford: Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Masina - Doucoure, Capoue - Hughes, Pereyra - Deulofeu, Deeney.

Pelisuositus:

Leicester - Watford (AH: +0,25) :2

2,01 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio: 41-30-29%
OA: 1,03.
Kerroinraja: 1,93.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute