mainos

Vihjeet & kertoimet : Liverpool - Chelsea: (AH: -0,75) 1

Ottelukeskus
14 huhtikuu 2019 at 18:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Anfield    Michael Oliver
Päivitetty
11
0
Ekspert hos BetXpert siden 2016, med fokus på den engelske Premier League og Sky Bet Championship.

Socialpædagog i Viborg til dagligt, med fokus på familie og Tottenham Hotspur.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 36-25-39%
Vedon arvo: 102,71%
Pelattavissa kertoimiin: 1,80
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Chelsealta löytyy rivistöstään juuri nyt monia hyvävireisiä pelaajia, kun taasen Liverpool on ollut viimeisillä kierroksilla voitoistaan huolimatta suoranaisissa vaikeuksissa moneen kertaan. Toisaalta, ottelu sopii taktiselta matchupiltaan hyvin juuri Liverpoolille, sillä kotijoukkue pääsenee hyökkäämään ottelussa palloa pitävää Chelseata vastaan parhailla aseillaan - eli nopeilla pelinkäännöillä riistojen jälkeen.

Tiukka otteluohjelma europelien suhteen ei myöskään pelaa Chelsean pussiin, ja fakta on toki myös ottelun ennakkokaavailuissa se, että Chelsea on pelannut tällä kaudella vieraissa todella heikosti näitä suurimpia kilpakumppaneitaan vastaan.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Liverpool tuntuu olevan parhaimmillaan silloin, kun se saa vastaansa pallon kanssa viihtyvän joukkueen, jolloin se pääsee kääntämään itse peliä omalla tyylillään. Chelsea kuuluu juuri tähän vastustaja-kategoriaan.
 • Puolustava keskikenttä on ollut Chelsean kannalta yksi suurimmista ongelmakohdista tällä kaudella, ja myös tähän heikkouteen Liverpool pystyy iskemään.
 • Europelien suhteen Chelsea on huomattavasti hankalammassa raossa, sillä Siniset joutui pelaamaan Eurooppa-liigassa vierasmatsin Prahassa torstaina, kun taasen Liverpool pelasi kotonaan FC Portoa vastaan tiistaina.
 • Kun Liverpool kohtasi pari viikkoa sitten Tottenhamin kotonaan, oli isäntien kertoimet huomattavasti alhaisemmat kuin tässä ottelussa. Ja Chelsea ei ole todellakaan yhtään Spursia laadukkaampi vierailija Liverpoolin haastajana.
 • Liverpool on ollut pelottavan kova kotonaan Anfieldillä tällä kaudella, sillä 16:sta kotiottelusta se on saanut raavittua kasaan 14 voittoa ja 2 tasapeliä.
 • Chelsea on kohdannut tällä kaudella vieraissa kaikista kuudesta TOP6-joukkueesta kolme, ja näistä kolmesta TOP-vierasottelusta joukkueen saldo on kolme tappiota maalierolla 1-11.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Useat Chelsean avainpelaajat ovat löytäneet pelaamiseensa uuden, kovemman vaihteen viime aikoina. Tällaisia pelaajia ovat mm. Hazard, Barkley ja Loftus-Cheek.
 • Liverpool on myös vahvasti hyökkäysvoittoinen joukkue, joten Hazardin kaltainen pallotaituri pystyy yksinkin hyödyntämään mahdolliset vapaat väylät pelinkääntöjen muodossa.
 • Hazard pelannee ottelussa laidalla paljon Liverpool-laitapakkia Alexander-Arnoldia vastaan, jonka vahvuudet ovat hyökkäyspuoliskolla. Tämäkin voi aiheuttaa isännille ongelmia, etenkin jos Alexander-Arnold tukee hyökkäyksiä liikaakin.
 • Liverpool ei ole pelannut viime aikoina millään tapaa vakuuttavasti Valioliigassa, ja joukkueen pelin rytmi tuntuukin olevan hivenen hukassa.
 • Edellisissä otteluissa Liverpool onkin ollut omissa ongelmissaan Tottenhamin lisäksi myös Fulhamia ja viimeisimpänä Southamptonia vastaan.

Kertoimet:

Pinnacle tarjoilee vihjeen pelivalinnalle korkeimman kertoimen tällä hetkellä (1.87).

Valueta löytyy vedolle myös muilta peliyhtiöiltä, kuten Bethardilta (1.86). Todennäköisyysjakauman perusteella kerroinraja pelivalintaan onkin 1.80.

Samaisella todennäköisyysjakaumalla irtoaa valueta myös näihin pelivalintoihin:

Kotivoitto, 1-merkki: 1.71 (Coolbet)

Liverpool -1.0: 2.20 (Pinnacle)

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Kumpikin joukkue pääsee lähtemään otteluun hyvin pitkälti parhailla mahdollisilla kokoonpanoillaan, ainakin siis joukkueiden terveystilanteiden perusteella. Kummallakaan joukkueella ei siis ole rasitteina mitään merkittäviä loukkaantumisia tai pelikieltoja.

Kumpikin joukkueista pelaa kuitenkin eurokentillä, joten kokoonpanojen kierrättäminen on mahdollista tässäkin ottelussa, sillä sekä UCL:ää että UEL:ää pelataan myös ensi viikolla.

Liverpool: Alisson - Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mane

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kante, Jorginho, Loftus-Cheek - Willian, Higuain, Hazard

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute