mainos

Liverpool - Tottenham Hotspur: Yli 3,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
7 toukokuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Anfield    Michael Oliver
5 touko 2022 at 23:23 (Päivitetty 7 touko 2022 at 23:39) 05/05
2
0

Kaasu pohjaan Anfieldin nurmella

Todennäköisyys (yli-alle): 45-55%
Vedon arvo: 107,10%
Pelattavissa kertoimiin: 2,22
Osuma/Ohi: 1-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Vaativan vierasottelun Espanjassa viikolla pelannut Liverpool kohtaa varsin hyvin Liverpoolin heikkouksiin osuvan Tottenhamin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Joukkueiden ensimmäinen keskimmäinen kamppailu tällä kaudella 2-2
  • Spurs osaa iskeä Liverpoolin korkean linjan selustaan
  • Poolin hurja vire takaa maalipaikkoja
Kertoimien markkinat kuvaus

Kummankin joukkueen panosten ollessa huippukorkeat on ymmärrettävää, että kerroinasettelu suosii vähämaalisempaa kamppailua. Spurs kuitenkin tietää, että käymällä kiinni Liverpooliin sillä on mahdollisuutensa.

Lauantain Valioliigakattauksen päättää herkkupala Liverpoolista. Vastikään Mestarien Liigaan selvinneet isännät palaavat kotistadionilleen ja vastaan asettuu toinen vahvavireinen nippu, Tottenham Hotspur. Kummankin nipun hyökkäyspeli on ollut viime kuukausien aikana parhaimmillaan erittäin lennokasta ja Liverpoolin hyökkäyspään materiaalin leveys on parasta Jürgen Kloppin aikakaudella. Vastaavasti Tottenhamin panoksena on paikka Mestarien liigan lohkovaiheessa ja takamatkaa on jo syntymässä neljäntenä olevaan Arsenaliin. 

Kloppin suojattien matka Villarrealin vieraaksi oli kaikkea muuta kuin helppo. Vaikka palautumisaika tiistain ottelusta riittääkin lauantaille ja motivaatio on taatusti korkealla, erityisesti puolustuspää ei näytä juuri nyt niin vahvalta kuin parhaimmillaan. Liverpoolin korkea linja ajaa useimmiten vastustajia paitsioon hurjalla prosentilla, mutta nyt vastaan asettuu vauhtikoneita joiden ajoitus osuu pystyjuoksuissa usein kohdalleen. Son Heung-Min laittaa Poolin alakerran jälleen lujille ja Harry Kanen konekin on alkanut jauhaa täysillä sylintereillä.

Spursin loukkaantumishuolet laitapuolustajien osastolla asettavat luonnollisesti merkittävän haasteen vieraille. Liverpool pystyy pyörittämään peliä pienessäkin tilassa luoden tilaa joko matalille syötöille maalin edustalle tai leikkauksille toiseen aaltoon. Myös sensaatiomaisesti uransa Liverpoolissa aloittanut Luis Diaz tarjoaa suoran juoksun uhkaa omalla laidallaan, samoin kuin Mo Salah toisella. Optioita siis löytyy ja Liverpool on onnistunut luomaan Anfieldista jälleen itselleen linnakkeen. Liverpoolilla on allaan 12 voiton kotiputki maalierolla 52-9, joten helpoksi Spursin urakkaa ei voi kuvailla.

Antonio Conten Tottenham on takuulla mennyt peilin eteen ja luonut syvän katsauksen omaan tekemiseensä edellisten otteluiden jälkeen. Hurjalla tahdilla maaleja takoneet vieraat jäivät kokonaan ilman laukauksia maalia kohden otteluissaan Brightonia sekä Brentfordia vastaan. Näin ollen eroa Arsenaliin pääsi syntymään kaksi pistettä, kun sarjakierroksia on jäljellä neljä. Conte on raapinut tuloksia Liverpoolin vieraana aiemminkin ja kotiottelussaan Spurs osoitti kykenevänsä painamaan Poolin todella ahtaalle. Vain pisteen päässä sarjakärki Manchester Citystä oleva Liverpool on itsekin keskellä kuumaa kamppailua ja varhainen maali, erityisesti vieraiden tekemänä, avaisi peltejä kunnolla.

Kauden 2021 puolella pelatut keskinäiset ottelut päättyivät kumpikin yli 3,5 maaliin. Lauantai-illan maalijuhlan toivossa perusteltu pelivihje otteluun Liverpool vs Tottenham on yli 3,5 maalia panostasolla 7/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute