mainos

Manchester City - Chelsea: 1

Ottelukeskus
15 tammikuu 2022 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Etihad Stadium    Craig Pawson
14 tammi 2022 at 11:54 (Päivitetty 15 tammi 2022 at 16:23) 14/01
6
0

Kymmenen pisteen karkumatkalla oleva Manchester Cityn laittaa Chelsean nippuun lauantain päiväpelissä.

Todennäköisyys (1-X-2): 63-23-14%
Vedon arvo: 107,10%
Pelattavissa kertoimiin: 1,59
Osuma/Ohi: 1-0
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Manchester Cityn kaula Valioliigan kärjessä on kasvanut pisteiden muodossa jo kaksinumeroiseksi. Lauantaina on luvassa lisää.
Vihjeen puolesta puhuu
  • City porskuttaa 11 Valioliigaottelun voittoputkessa
  • Chelsean ympärillä pyörivä mediamylläkkä ja poissaolot näkyvät otteissa
  • Vieraiden otteet ovat olleet mukiinmeneviä, mutta alkukauden loisto puuttuu.
Kertoimien markkinat kuvaus

Perusluokaltaan tällä hetkellä omassa painoluokassaan painiva Manchester City on juuri nyt maailman paras jalkapallojoukkue. Chelsea on erinomainen ryhmä, joka kykenee painamaan jopa Cityn ahtaalle, mutta kotivoiton kerroin on liian hyvä ohitettavaksi.

Lauantain Valioliigatarjonta alkaa upealla kamppailulla, kun Manchesterissa yhteen iskevät viime kauden Mestarien liigan finaalissa kohdanneet Manchester City ja Chelsea. Joukkueet ovat juuri nyt sarjataulukon sijoilla 1 ja 2, mutta pisteiden muodossa väliä on kertynyt peräti kymmenen pistettä. Kumpikin joukkue on hävinnyt 21 kamppailun aikana kahdesti, mutta Chelsean tasapelisarakkeeseen on kertynyt seitsemän pistejakoa, kun taas Pep Guardiolan City on pelannut kauden aikana vain kaksi tasapeliä.

Isäntien peli on asettunut uomiinsa jälleen kerran juuri oikeaan aikaan. Alkukaudesta City voi hakea itseään ja avainpelaajien loukkaantumiset ovat toki vaikuttamassa tähän, mutta mm. Kevin de Bruynen palattua kokoonpanoon Cityn hyökkäyspelaamisen variaatiot valeysiä käyttäen ovat asettuneet kohdilleen. Vaikka Chelsea on osoittanut Thomas Tuchelin johdolla kykenevänsä varioimaan omaa pelaamistaan ja heittämään haasteen myös Guardiolan miehistölle, juuri nyt tehtävä tuntuu liian kovalta. Viime kevään UCL-finaali oli Tuchelin taktinen mestarinäytös, mutta nyt toisensa erinomaisesti tuntevat managerit pääsevät tuskin enää yllättämään toisiaan.

Suurimman varjon kotivoitolle luo Cityssäkin jyllännyt Covid-tapausten joukko, joka vaikutti mediatietojen mukaan seitsemään edustusmiehistön pelaajaan. Mitä ilmeisimmin ainakin Phil Foden ja Oleksandr Zinchenko kuuluvat näihin pelaajiin. Chelsean loukkaantumislistalla ovat yhä Reece James, Ben Chilwell sekä Trevor Chalobah. Maalivahti Eduoard Mendy edustaa maataan Afrikan mestaruusturnauksessa. Toisaalta Tuchelin ryhmä saanee Covid-positiivisista takaisin Thiago Silvan sekä N'Golo Kanten

Lauantain kamppailu vaikuttaa ennalta katsottuna mittelöltä, jossa City näyttää lopullisesti miksi se on tämän Valioliigakauden ylivoimainen hallitsija ja kotivoittoa napataan pelivalinnaksi panostasolla 6,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Kommentit

Palaute