mainos

Vihjeet & kertoimet : Manchester City - West Ham United: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
27 helmikuu 2019 at 22:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Etihad Stadium    Stuart Attwell
Päivitetty
8
0
Viborgista kotoisin oleva Thomas Schyth on toiminut tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntijana vuodesta 2016 lähtien, ja hänen suurennuslasinsa alla on ollut suurimmin brittifutis Valioliigan ja Championshipin muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Mahdollisuus: 52%
Vedon arvo: 104,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport

Poissaolot puolustuksessa voivat johtaa kunnon futisviihteeseen

Cityn puolustusosastolta puuttuu tässä ottelussa kaksi tärkeää lenkkiä, joka voi avata omat maalipaikkansa ottelussa molempiin päihin. Ottelun tempo voi olla normaalia viikonloppumatsia alhaisempi tiiviin otteluohjelman vuoksi, mutta Cityn alati vaarallinen hyökkäys sekä West Hamin vaaralliset vastahyökkäykset kuulostavat houkuttelevilta seikoilta sopivan pelivalinnan muodostamisessa.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Manchester Cityltä puuttuu ottelussa kaksi tärkeää lenkkiä puolustuspäästä, kun sekä Aymeric Laporte että Fernandinho ovat loukkaantuneiden kirjoissa.
 • Näiden uusien loukkaantumisten lisäksi Cityn puolustuksesta voi puuttua myös Benjamin Mendy ja John Stones, joiden pelikunto on pelkkää kysymysmerkkiä.
 • City tulee dominoimaan ottelussa pallonhallintaa, ja West Ham pystyy täten hyödyntämään nopeita pelaajiaan vastahyökkäysten kautta vahvemmin.
 • City on päästänyt tämän kauden 14:ssa kotiottelussaan omiin 11 maalia. Maaleja sen verkkoon on tehty yhdeksässä kotiottelussa.
 • West Hamin raskasjalkainen puolustus tulenee olemaan ongelmissa taitavien ja liukkaiden City-hyökkääjien kanssa.
 • Cityn aiemmissa kotiotteluissa Evertonia ja Crystal Palacea vastaan tämän pelivalinnan kertoimet olivat tätä ottelua korkeammalla, vaikka West Ham on näihin kahteen joukkueisiin verrattuna vähintäänkin yhtä vahva hyökkäyksensä osalta.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Molemmilta joukkueilta löytyy tolppien välistä erinomaiset maalivahdit, jotka voivat venyä isoihin torjuntoihin pitäen maalimäärät matalina.
 • Kyseessä on arkiviikon matsi keskellä tiivistä otteluohjelmaa. Tempo voi siis laskea normaalia alhaisemmalle tasolle.
 • Cityltä löytyy monia puolustuksellisesti orientoituneita pelaajia, jotka pystynevät paikaamaan myös näitä isoja poissaoloja etenkin lyhyitä aikoja. Myös helmikuussa pelikuntoon palautunut keskuspakki Vincent Kompany on palannut tositoimiin kreivin aikaan.
 • Vaikka West Hamin hyökkäyspään nimimiehistä niin Samir Nasri ja Manuel Lanzini sekä Marko Arnautovic ovat kaikki takaisin pelikunnossa, ei kolmikko ole kuitenkaan ollut paluun jälkeen sillä tasolla, jolta sitä voisi odottaa.

Kerroin-markkinat:

Tällä hetkellä molempien joukkueiden maalintekoon saa parhaimmillaan 2.00 -kerrointa monilta eri vedonlyöntiyhtiöiltä. Coolbetin lisäksi myös muun muassa18Bet, operaattori poistettu ja William Hill tarjoavat kyseisen linjan samoilla kertoimilla.

operaattori poistettu, operaattori poistettu, 888Sport ja Mr. Green tarjoavat valintaan taasen piirun alempaa, 1.98 -kerrointa.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolijat:

Manchester Cityltä puuttuu siis sekä tärkeä puolustaja Aymeric Laporte sekä ehkäpä häntäkin tärkeämpi keskikentän ankkuri Fernandinho, jotka kumpikin loukkaantuivat viime viikonlopun liigacupin finaalissa. Kyseiset herrat ovatkin isossa roolissa joukkueen puolustuspakassa, joten heidän täydellinen paikkaaminen on hyvin vaikeaa jopa Citylle, jolta toki leveyttä materiaalistaan löytyy.

City-leiristä myös Benjamin Mendyn, John Stonesin, Fabian Delphin ja Gabriel Jesusin pelaaminen on epävarmaa.

West Ham pääsee lähtemään otteluun ilman uusia poissaoloja, joskin joukkueen sairasosastolta löytyy kuitenkin porukkaa varsin paljon. Jo joulukuun lopulta sivussa ollut keskuspakki Fabián Balbuena on hiljalleen palaamassa pelikuntoon, mutta hänen pelaaminen tässä ottelussa on kuitenkin epätodennäköistä. Muut West Hamin sairasosastolla jatkavat herrat ovat Jack Wilshere, Andriy Yarmolenko, Carlos Sánchez ja Winston Reid.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Manchester City, 4-3-3: Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Zinchenko - De Bruyne, Danilo, Silva - Mahrez, Aguero, Sané

West Ham, 4-2-3-1: Fabianski - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice, Noble - Antonio, Snodgrass, Anderson - Arnautovic

 • Jättisivusto kaikilla herkuilla
 • Mittavat vedonlyöntibonukset
 • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute