" " " "" "
mainos

Manchester United - Arsenal: 2

Ottelukeskus
5 joulukuu 2018 at 22:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Old Trafford    Andre Marriner
4 joulu 2018 at 12:36 (Päivitetty 5 joulu 2018 at 23:56) 04/12
10
0

Loukkaantumisista kärsivä ManU saa tasokkaita vieraita Lontoosta.

Todennäköisyys (1-X-2): 39-27-34%
Vedon arvo: 103,02%
Pelattavissa kertoimiin: 2,94
Osuma/Ohi: 2-2
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Englannin Valioliigassa joulukuu tietää kovasti kiireitä joukkueille, sillä joulukuun aikana pelataan yhteensä seitsemän pelikierrosta ja se kuormittaa joukkueita huomattavasti normaalia pelitahtia kovemmin. Repaleisella materiaalilla tällä hetkellä operoiva Manchester United on kotikentällään tiukan paikan edessä, kun Arsenal saapuu vieraaksi Old Traffordille. 

Manchester Unitedin syksy on ollut pettymys, sillä perinteinen suurseura on tällä hetkellä Premierissä ”vasta” sijalla seitsemän ja sarjaa johtava paikallisvastustaja City on karannut jo 16 pisteen päähän punaisista. Joukkuetta ovat vaivanneet viime aikoina pahat loukkaantumisen ja useita avauksen miehiä on ollut sivussa jo pidemmän aikaa. Mestarien liigassa joukkue on onnistunut kairaamaan voittoja viime hetken maaleilla, mutta sarjassa tilanne on toinen. Kolmesta edellisestä ottelustaan se on hävinnyt yhden juuri paikallisvastustaja Citylle (3-1) sekä pelannut kahdesti tasan Crystal Palacen (0-0) ja viime lauantaina Southamptonin (2-2) kanssa. 

Vierasjoukkue Arsenalin kausi sai synkän alun, kun joukkue hävisi avauskierroksilla Citylle (0-2) ja Chelsealle (3-2) ja kausi alkoi kahdella tappiolla. Sen jälkeen peli naksahti uomiinsa ja tuloksena oli seitsemän ottelun voittoputki, jonka aikana sarjan keskitason joukkueita kaatui Arsenalin käsittelyssä kuin heinää sadonkorjuussa. Loka-marraskuun vaihteessa Gunners pelasi kolmen ottelun tasapeliputken, mutta toissakierroksella se palasi jälleen voittojen tielle kaatamalla Bournemouthin vieraissa 1-2. Lauantain tulikuumassa Pohjois-Lontoon Derbyssä Arsenal kaatoi paikallisvastustaja Tottenhamin kotikentällään 4-2 vaikka Spurs johti ottelua vielä puoliajalla 1-2. Tuo tärkeä voitto nosti varmasti joukkueen itseluottamusta entisestään ja tällä hetkellä Gunners purjehtii vahvassa myötätuulessa. 

Manchester United on kotikentällään otteluun niukka suosikki, mutta vieraiden voittokertoimissa on tarjolla etua, vaikka ne ovatkin alkuviikon aikana laskeneet. 

Arsenalin voiton puolesta puhuu: 

 • ManU kärsii valtavasta loukkaantumissumasta ja tästäkin ottelussa on useita epävarmoja pelaajia, joiden pelikunto on ainakin vielä tiistaina arvoitus. 
 • Varmuudella kotijoukkueelta poissa ovat Darmian, Lindelöf, Sanchez sekä Young. Mahdollisia poissaolijoita ovat Smalling, Bailly, Rashford, Shaw sekä Valencia. 
 • Arsenalin itseluottamus on lauantaisen Spurs-voiton jälkeen huipussaan ja joukkue pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista. 
 • Manchester Unitedin peli on tökkinyt läpi kauden ja epätasaisuus on leimannut Mourinhon suojattien otteita. 
 • Arsenal on onnistunut kierrättämään kokoonpanoaan tasaisesti läpi syksyn ja rasitusetu on selvästi heidän puolellaan tässä ottelussa. 
 • ManU-kopissa kuohuu, sillä Mourinho kutsui tähtipelaaja Paul Pogbaa joukkueen sisäiseksi virukseksi ja tämä vaikuttaa varmasti joukkueen sisäiseen kemiaan.

Varo näitä: 

 • ManU-manageri Mourinholla on hyvä tilasto Arsenal-kollega Emeryyn, sillä Mou on napannut viidestä edellisestä valmentajien kohtaamisesta neljä nimiinsä. 
 • Mourinho on taktinen velho, joka osaa rakentaa joukkueen pelitavan vastustajan mukaan. Arsenalilla on kova ottelu lauantailta takana Spursia vastaan. 
 • Arsenalille tärkeä Granit Xhaka puuttuu tässä ottelusta vieraiden kokoonpanosta korttitilin täyttymisen vuoksi. 

Pelisuositus: 

Manchester United - Arsenal: 2

3,03 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio: 34%
OA: 1,03.
Kerroinraja: 2,94.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute