Manchester United - Newcastle United: (AH: -1,5) 1

Ottelukeskus
11 syyskuu 2021 at 17:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Old Trafford    Anthony Taylor
10 syys 2021 at 10:49 (Päivitetty 11 syys 2021 at 18:54) 10/09
5
0

Cristiano Ronaldo palaa Manchester Unitedin väreihin otollisessa kamppailussa varamiehistä Newcastle Unitedia vastaan

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 63-0-37%
Vedon arvo: 104,58%
Pelattavissa kertoimiin: 1,59
Osuma/Ohi: 4-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle
Punaisten paholaisten hurja hyökkäysvoima on liikaa vieraiden alakerralle
Vihjeen puolesta puhuu
  • Cristiano Ronaldo ja Jadon Sancho todennäköisesti mukana
  • Newcastlelta puuttuu pelaajia myös maajoukkuekaranteenien takia
  • Ronaldon paluu sytyttää Manchesterin punaisen puolen
Kertoimien markkinat kuvaus

Lauantain Valioliigakamppailun ennakkoasetelma Old Traffordilla on selkeä: Steve Brucen johtama Newcastle United pyrkii välttämään takaiskuja tiiviillä pakalla. Manchester Unitedin hyökkäyspään optiot ovat kuitenkin niin monipuolisia ja laadukkaita, että ottelusta voi muodostua helpostikin ylikävely. Isäntien vähintään kahden maalin voitolle tarjotaan merkittävä määrä arvoa.

Cristiano Ronaldo on palannut. Siinä lauantain suuri otsikko koskien Manchester Unitedin kotiottelua Newcastle Unitedia vastaan. Ronaldo on päässyt harjoittelemaan joukkueen kanssa viikon aikana ja tullee suoraan avauskokoonpanoon keskushyökkääjäksi. Kun myös alaraajavamman vuoksi maajoukkuetauolla Englannin riveistä sivussa ollut Jadon Sancho vaikuttaa toipuneen ainakin jossain määrin pelikuntoiseksi, Ole Gunnar Solskjær kykenee marssittamaan kentälle hurjan hyökkäyskoneiston. Ronaldo, mainiosti kautensa avannut Mason Greenwood, Sancho sekä Bruno Fernandes ovat nelikko, jota vastaan millä tahansa jalkapallomaailman puolustusnelikolla pitää enemmän kuin kiirettä.

Merkittäviä poissaolijoita Unitedin riveistä ovat olkapääleikkauksesta toipuva Marcus Rashford sekä FIFA:n karanteeniin asettama Fred. Sen sijaan vierasjoukkue Newcastlen poissaolijoiden lista on pitkä kuin nälkävuosi. Merkittävin poissaoloista lienee kärkimies Callum Wilsonin vähintäänkin vajaa pelikunto reisivamman johdosta ja nimiä riittää myös Wilsonin lisäksi. Martin Dubravka, Jonjo Shelvey, Ryan Fraser, Karl Darlow sekä Elliot Anderson ovat varmasti sivussa Magpiesin riveistä ja epävarmojakin tapauksia on tämän lisäksi. Miguel Almiron puuttuu Fredin tavoin ottelusta karanteenin vuoksi.

Siinä missä Manchester Unitedin alkukauden suurin yksittäinen pettymys on ollut vierastasapeli Southamptonia vastaan, on Newcastlen startti ollut vähemmän mairitteleva. Yksi sarjapiste kolmesta pelatusta ottelusta ei lupaa paljoakaan lauantain vierasotteluun valmistauduttaessa. Brucen joukkio pyrkii tukkimaan keskustaa kolmen topparin voimin ja wingbackit raatavat minkä pystyvät pyrkiessään estämään Unitedin pelin levittämistä. Laatuero on kuitenkin niin raaka, ettei lauantain kamppailusta saa tasaista millään ilveellä. Old Traffordilla vietetään juhlapäivää ja jopa -2,5 on kokeilun arvoinen. -1,5 kertoimella 1,66 ylittää raja-arvon niin selkeästi, että sitä ostetaan panostasolla 7/10.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute