mainos

Marokko - Portugali: 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
10 joulukuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Etelä-Amerikan MM-karsinnat
Al Thumama Stadium (neutraali)    Facundo Tello
10 joulu 2022 at 14:34 (Päivitetty 10 joulu 2022 at 18:57) 10/12
29
0

Marokon pakka murtuu paineen alla

Todennäköisyys (1-X-2): 13-26-61%
Vedon arvo: 106,14%
Pelattavissa kertoimiin: 1,64
Osuma/Ohi: 1-0
William Hill Lyö vetoa nyt: William Hill
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje MM-futiksen puolivälieräotteluun Marokko vastaan Portugali!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Marokko on jo ylisuorittanut kisojen aikana
  • Portugali sai nuoret tähtensä loistamaan
  • Portugalilla on enemmän syvyyttä ja suoraviivaisuutta
Kertoimien markkinat kuvaus

Marokon suorittaminen Espanjaa vastaan on saanut markkinan painottamaan vähämaalisuuden lisäksi tasapelin arvoa. Portugalin suora voitto nousee mainioksi pelikohteeksi.

Marokko on eräs näiden jalkapallon MM-kisojen suurimmista pelillisistä tarinoista. Walid Regragui on saanut ryhmänsä puolustusmuodon niin kurinalaiseksi ja yhtenäiseksi, ettei edes Espanjan kaltainen joukkue päässyt syöttelemällä jatkuvasti huippuvaarallisiin paikkoihin. Kritiikin siitä, ettei Marokko edes pyrkinyt pallolliseen peliin pidempien ajanjaksojen ajan voi jättää omaan arvoonsa. Isku iskusta -tyyppisessä jalkapallossa Marokko pysyisi kyllä myös huippumaiden mukana, kiitos Achraf Hakimin kaltaisten maailmanluokan pelaajien, mutta voiton todennäköisyys on silti maksimoitu pelaajien pysyessä pallon alla. 

Portugalin pudotuspelitaipaleen alku oli mykistävä. Sveitsi oli ennalta arvioiden erittäin kompakti ja vaarallinen kokonaisuus, jonka olivat osoittaneet niin edelliset arvokisat kuin MM-kisojen karsintavaihekin. Portugali asetti avaukseen Benfican 21-vuotiaan Goncalo Ramosin ja nuorukainen toden totta kiitti luottamuksesta. Kisojen ensimmäinen hattutemppu siivitti Portugalin jatkoon Fernando Santosin ryhmän edetessä puolivälieriin mykistävin lukemin 6-1. On sanomattakin selvää, että ottelun jälkeen Selecaon itseluottamus on äärimmäisen korkealla. Huomionarvoista esityksessä oli loistavasta alusta huolimatta se, miten monipuoliseen pelaamiseen Portugali lopulta kykenee. Joukkue pystyy haastamaan sekä keskeltä jalalla, pitämään leveyden huippuluokan laitapuolustajien kautta ja pääpelivoima riittää sekin ratkaisuihin.

Marokko on erinomainen joukkue, jonka tulokset kisoista ovat jo nyt loistavia. Tasapeli välieräjoukkue Kroatiaa vastaan, 2-0 -voitto Belgiasta sekä Espanjan kaataminen rangaistuspotkuilla olisivat upeita tuloksia lähes mille joukkueelle tahansa. Marokon suurin ottelu tulee kuitenkin huippulaadukasta ja huippukuntoista Portugalia vastaan ja ennemmin tai myöhemmin Marokon muodon sisältä syntyy tarvittava tila. Portugalin voiton arvo on mainio pelikohde.

Perusteltu vetovihje otteluun Marokko - Portugali on Portugalin voitto varsinaisella peliajalla. Kohteen panostaso on 6/10.

  • Verovapaat voitot
  • Todella muhkea pelikohdevalikoima
  • Korkeat kertoimet

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute