Milan - Salzburg: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
2 marraskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
San Siro    Antonio Mateu
2 marras 2022 at 11:14 (Päivitetty 2 marras 2022 at 23:52) 02/11
12
0

Jännitysnäytelmä Milanon illassa

Mahdollisuus: 60%
Vedon arvo: 106,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 4-0
LVBet Lyö vetoa nyt: LVBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun AC Milan vs Salzburg!
Vihjeen puolesta puhuu
  • RB Salzburgin on voitettava
  • AC Milan kykenee kypsiin esityksiin ja on hyökkäysvoimainen
  • AC Milan on pitänyt nollan kahdesti kymmenessä ottelussa
Kertoimien markkinat kuvaus

Koska tasapelikin veisi AC Milanin jatkoon, täysin yltiöpäistä hyökkäämistä tuskin ainakaan alussa nähdään. Molempien onnistuminen maalinteossa maistuu silti kertoimien valossa erinomaisesti.

San Siro todistaa keskiviikkona jännitysnäytelmää, kun Mestarien liigan lohko E:n päätöskierroksella ratkaistaan lohkon toinen jatkoonmenijä. Chelsea on jo varmistanut lohkovoittonsa, mutta toisena oleva AC Milan lähtee viimeiseen lohkovaiheen otteluunsa vain pisteen verran RB Salzburgin edellä. Stefano Piolin manageroimat isännät hakevat nousua Euroopan eliittiin ja AC Milan on ollut alkukauden aikana kelvollisessa lyönnissä. Viikonloppuna Pioli kierrätti miehistöään rajusti sekä peliruuhkan vuoksi että keskiviikkoa ajatellen ja tuloksena oli tappio Torinon vieraana. 

RB Salzburg on tullut tunnetuksi pelaajahautomona, josta on ponnistanut liuta huippupelaajia. Nyt Itävallan liigan kiistaton hallitsija hakee kuitenkin jatkopaikkaa Mestarien liigassa, eikä ole epäselvää etteikö Matthias Jaisslen ryhmän potentiaali riittäisi iskemään vähintään yhden osuman Neroverden verkkoon. Turhalla riskillä Salzburgin on projektiinsa aiheetonta lähteä, sillä isännät iskevät tarvittaessa todella lujaa myös toiseen suuntaan. AC Milanin alakerta ei ole kuitenkaan tällä haavaa betoniin valettu ja vaikka kotijoukkue on kokeneempi, hermostuneisuus on milanolaisten keskuudessa jopa suurempaa. Jatkopaikka on ollut ehdoton tavoite, eikä paikka Eurooppa-liigassa tyydyttäisi, etenkin kun paikalliskilpailija Internazionale selvitti tiensä jatkoon erittäin kovasta alkulohkosta.

Molempien ryhmien loukkaantumistilanne on jo eurokentiltä tuttuun tapaan erittäin hankala ja repaleinen. Tulokset vaihtelevat, mutta myöskään kierrättäminen ei ole tuonut toivottua tulosta. Salzburgin ottelut eivät ole olleet runsasmaalisimmasta päästä, mikä nostaa ottelun BTTS-kerrointa. Koska AC Milanille riittää myös yksi piste, kontrolloitu esitys on kaiken lähtökohta eikä päästä päähän kaahaamista nähdä vielä ottelun alkumetreillä. Vieraiden pelitavan tietäen, tilat tulevat kuitenkin avautumaan ottelun edetessä ja lähtökohdat tekevät BTTS-kokeilusta arvoltaan mainion.

Perusteltu vetovihje otteluun Milan - Salzburg on Molemmat joukkueet tekevät maalin ja panostaso 6/10.

  • 100% Bonus uusille pelaajille
  • Verovapaat voitot
  • Kattavat rahansiirtomenetelmät

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute