Montenegro - Suomi: Alle 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
26 syyskuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Eurooppa - Nations League - UEFA Nations League B
Stadion Pod Goricom    François Letexier
26 syys 2022 at 12:45 (Päivitetty 26 syys 2022 at 23:39) 26/09
16
0

Suomi kovassa paikassa Montenegron kaatosateessa

Todennäköisyys (yli-alle): 36-64%
Vedon arvo: 103,68%
Pelattavissa kertoimiin: 1,56
Osuma/Ohi: 0-2
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Montenegro vs Suomi!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Ottelu on Suomelle erittäin tärkeä
  • Huuhkajien on saatava keskikentän ja puolustuksen ta
  • Olosuhteet ovat oletettavasti erittäin sateiset
Kertoimien markkinat kuvaus

Huuhkajille erittäin tärkeä ottelu on odotusarvoltaan vähämaalisempi kuin markkinan näkemys osoittaa.

Maanantain isäntäjoukkue Montenegro on ollut Kansojen liigan lohko 3:n yllättäjä. Matalin odotuksin lohkoon lähtenyt ryhmä oli voittanut vain kaksi edellistä maaottelua 12:sta. Vielä Suomen voittaessa Montenegron kesäkuussa Olympiastadionilla lukemin 2-0 näytti siltä, että joukkueiden välillä olisi selkeä tasoero Suomen eduksi. Lohkovaiheen viimeisiin otteluihin lähdettäessä Miodrag Radulovicin valmentama isäntäjoukkue on kuitenkin kaksi pistettä Huuhkajia edellä. Bosnia & Hertsegovina varmisti lohkon voiton kaadettuaan juuri Montenegron ja isäntien putoamisriski on myös melko teoreettinen, joten Montenegro voi lähteä viimeiseen otteluunsa paitsi hakemaan positiivista tulosta, myös rakentamaan positiivista jatkoa kotiyleisönsä edessä.

Huuhkajien tilanne on tukala. Lohkossa viimeisenä ja täten putoajan paikalla oleva Romania pelaa viimeisellä kierroksella ilman panoksia pelaavaa Bosnia & Hertsegovinaa vastaan, joten varmuudella Suomen pelastaa C-sarjaan putoamiselta vain voitto. Pahaksi onneksi Markku Kanervan miehistö on juuri nyt kaukana parhaastaan. Vaikka Huuhkajat johtivatkin Romaniaa vastaan ja saivat saaliikseen tasapelin, keskikentän keskustan otteet puolustussuuntaan sekä keskuspuolustuksen tila eivät herätä luottamusta. Jobinpostia tuli Rasmus Schüllerin jouduttua jättämään kentän, sillä miehen otteita tarvittaisiin toden teolla syöttöjen katkojana. 

Koska ottelun panokset ovat Suomen osalta suuret ja peli on alavireistä, lähtökohdan täytyy olla oman pään pitäminen tiiviinä. Ottelun ajalle on luvattu todellista rankkasadetta, joka voi karsia jalkapalloilullisia hienouksia. Kun yhtälöön lisätään vielä toisen ottelun tuloksen vaikutus siihen, kuinka voimakkaasti Suomen täytyy hakea voittoa, lopputulemasta tulee vaikeasti arvioitava. Lähtökohtana on kuitenkin vähämaalinen kamppailu, joka aukeaa vain jos se on Suomen kannalta pakollista.

Perusteltu vetovihje otteluun Montenegro - Suomi on alle 2,5 maalia panostasolla 3,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute