Newcastle United - AFC Bournemouth: 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
10 marraskuu 2018 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
St James' Park    Lee Probert
8 marras 2018 at 12:04 (Päivitetty 10 marras 2018 at 19:02) 08/11
7
0

Cherriesin erinomainen alkukausi saa jatkoa Newcastlen vieraana!

Todennäköisyys (1-X-2): 33-28-39%
Vedon arvo: 105,30%
Pelattavissa kertoimiin: 2,56
Osuma/Ohi: 2-1
Coolbet Lyö vetoa nyt: Coolbet

Lauantain Valioliigakierroksen toinen peli-idea isketään Newcastlen ja Bournemouthin väliseen kamppailuun.

Bournemouthin alkukausi on ollut upea ja se on sarjataulukon kuudennella sijalla 11 pelatun ottelun jälkeen 20 pisteellä. Saldo on komea 6-2-3 ja maaliero näyttää lukuja 20:14. Edellisellä kierroksella se koki kotitappion, kun Manchester United haki 1-2 vierasvoiton Vitality Stadiumilta. Ottelu oli varsin tasainen, sillä pallonhallinta ja maalipaikat kirjattiin ottelussa tasan.

Ennen ManU-ottelua Bournemouth voitti neljästä sarjaottelustaan kolme (Fulham, Watford, Crystal Palace) ja pelasi kerran tasan Southamptonin kanssa. 

Kotijoukkue Newcastlen alkukausi on ollut tahmea ja 11. pelikierroksen jälkeen Harakat löytyvät sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta kuudella pisteellä. Saldo alkukaudelta on surkea 1-3-7 ja kauden ensimmäisen voittonsa se saalisti edellisessä kierroksella kotiottelussaan Watfordia vastaan 1-0 lukemilla. Newcastle oli ottelussa hieman onnekas, sillä Watford hallitsi ottelua ja loi selvästi Harakoita enemmän maalipaikkoja. 

Vierasvoiton puolesta puhuvat:

 • Bournemouthin kausi on ollut vahva. Se on pelannut tasaisen hyvin koko syksyn ja se on ansaitusti sarjataulukossa korkealla. 
 • Edellisellä kierroksella Bournemouth oli todella lähellä nipistää pisteen ManU:lta, mutta Rashfordin maali ottelun lisäajalla pilasi kotijoukkueen juhlat ja vesitti haaveet ansaitusta pisteestä.
 • Newcastlen alkukausi on ollut heikko ja edellisen ottelun voitto ei ollut pelitapahtumiin nähtynä oikeutettu.
 • Bournemouth tulee olemaan ottelussa todennäköisesti aloitteellisempi ja sitä kautta se saa pallonhallinnan itselleen vieraskentästä huolimatta. 
 • Bournemouthilla on kokoonpanossaan useampi tulikuuma pelaaja, jotka ovat olleet viime kierroksilla hyvässä iskussa: Callum Wilson (6 maalia, 4 syöttöä), Ryan Fraser (3 maalia, 5 syöttöä) sekä David Brooks (3 maalia). 

Varo näitä:

 • Vierailta puuttuu ottelusta mahdollisesti tärkeä pelaaja, sillä norjalaishyökkääjä Joskua Kingin (4 maalia, 1 syöttö) pelaaminen on epävarmaa.
 • Newcastle nauttii St James’ Parkilla kotiedusta ja alla on edelliseltä kierrokselta kotivoitto, joka nosti heikosti alkukaudella suorittaneen joukkueen itseluottamusta.
 • Rafael Benítez on taktisesti viisas valmentaja ja hän osaa laatia hyvän pelisuunnitelman joukkueelleen. 

Pelisuositus:

Bournemouth 2,70 @ Coolbet.
Todennäköisyysarvio: 39%
OA: 1,05.
Kerroinraja: 2,56.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute