Newcastle United - Brentford: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
8 lokakuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
St James' Park    John Brooks
7 loka 2022 at 11:34 (Päivitetty 8 loka 2022 at 18:53) 07/10
4
0

Maalijuhlaa Magpiesin kotikentällä

Todennäköisyys (yli-alle): 60-40%
Vedon arvo: 105,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 5-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Newcastle United vastaan Brentford!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Joukkueiden viidessä edellisessä ottelussa Newcastlen kotona on nähty 24 maalia
  • Isännät ovat saaneet apuja sairastuvalta
  • Brentford pelaa aktiivista prässiä myös vieraissa
Kertoimien markkinat kuvaus

Newcastlen hyökkäyspään loukkaantumiset ovat nostaneet overin kerrointa mukavasti ja rajakerroin ylittyy.

Eddie Howen alaisuudessa pakettiaan rauhassa rakentava Newcastle United on nousemassa hitaasti mutta varmasti kohti sarjan kärkipäätä. St. James' Parkilla joukkue on hävinnyt edellisistä 14 ottelustaan vain yhden ja sarjataulukossa Magpies on jo sijalla kahdeksan. Alkukauden tasapelispesialistien saldo kahdeksasta ottelusta on kaksi voittoa, viisi tasapeliä ja yksi tappio. Edelliskierroksella laariin tuli kolme pistettä Fulhamin kaatuessa vieraissa lukemin 4-1 ja loukkaantumisista kärsinyt Callum Wilson palasi kokoonpanoon tuoden Harakoiden hyökkäykseen kaivatun lisän. Isännillä on muiden ryhmien tavoin tällä hetkellä haasteita sairastuvalla, mutta Howen käytössä oleva materiaali kestää helposti vertailun muihin sarjan keskivaiheille lähtökohtaisesti sijoitettuihin ryhmiin.

Brentfordin vire ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen, mutta pilvenreunusta voi hakea siitä, että edellisessä vierasottelussaan Bournemouthia vastaan Bees piti maalinsa puhtaansa ensimmäistä kertaa 19 otteluun! Tilasto kertoo paljon Thomas Frankin miesten tavasta lähestyä peliä. Hyökkäyspään vastuunkantajat ovat terveinä, mikä tietää ongelmia Newcastlen puolustukselle. Vastaavasti vieraiden omassa alakerrassa on paljon vaihtuvuutta ja loukkaantumisia, mikä ei tiedä hyvää matkalla pohjoiseen. Viime kaudella joukkueet pelasivat Newcastlen kotikentällä erittäin viihdyttävän kamppailun, joka päättyi tasapeliin lukemin 3-3. Tuolloin Newcastle oli ehkäpä vielä enemmän rakennusvaiheessa, kun taas tänä lauantaina Magpies on ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Vieraat eivät ole kuitenkaan millään muotoa vailla mahdollisuuksia, sillä laadukas prässi ja Ivan Toneyn kautta pyörivä hyökkäys luovat mahdollisuuksia hyökkäyskolmannekselle myös vieraille.

Rajakertoimen ylittäviä pelivalintoja ovat myös kotivoitto sekä yhdistelmänä kotivoitto+over, mutta parhaan arvon tarjoaa kuitenkin ottelun kokonaismaalimäärän kiipeäminen yli 2,5 maalin. Perusteltu vetovihje otteluun Newcastle-Brentford on yli 2,5 maalia ja panostaso 5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute