mainos

Vihjeet & kertoimet : Nottingham Forest - West Ham United: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
14 elokuu 2022 at 16:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
City Ground, Nottingham    Robert Jones
Päivitetty
3
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Sarjanousijan kotidebyytissä pidetään vauhtia

Mahdollisuus: 57%
Vedon arvo: 105,45%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 1-0
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Nottingham Forest pelaa sunnuntaina ensimmäisen kotiottelunsa Valioliiganousun jälkeen. Kiehuvan kotistadionin nurmelle astelee vastustajaksi laadukas West Ham United.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Nottingham puskee kolmen topparin systeemissä vahvasti laidoilta
  • West Ham on osoittanut laatunsa myös hyökkäyssuuntaan
  • Tunne on korkealla kotiavauksessa ja vauhti kasvaa
Kertoimien markkinat kuvaus

Vaikkei Nottingham tulekaan olemaan sarjan kovimpia maalikoneita, BTTS tarjoaa runsaasti lisäarvoa. 

Sunnuntaina Nottingham Forestin kannattajilla on kauan odotettu päivä, kun isäntäjoukkue astelee City Groundille Valioliigajoukkueena ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella. Stadion tulee olemaan tunnelmaltaan upealla tasolla ja ensimmäisen kotiottelun vastuskin on laadukasta sorttia. West Ham on noussut David Moyesin alaisuudessa joukkueeksi, joka on jatkuvasti kilpailussa eurosijoista. Kumpikin aloitti kautensa tappiolla lukemin 2-0. Nottingham kärsi tappionsa Newcastlen vieraana, kun taas West Ham joutui tunnustamaan Manchester Cityn paremmakseen kotonaan.

Nottingham pelaa kolmen topparin alakerralla, jossa wingbackit nousevat voimakkaasti hyökkäyksen tueksi. Steve Cooper on tehnyt ja tullee vielä tekemään muutoksia ryhmäänsä siirtomarkkinoilla, eikä yhteinen sävel löytynyt ainakaan vielä avausottelussa. Kotistadionillaan Forest ei voi ottaa ylimääräisiä riskejä, sillä West Ham on osoittanut edelliskausilla aivan sarjan kärkijoukkueitakin vastaan olevansa tilanteenvaihdoissa erittäin vaarallinen ryhmä. Tästä huolimatta isäntien laatu riittää luomaan maalipaikkoja myös sunnuntaina ja vaikka Hammersin alakerta on vahva, olisi yllätys mikäli ottelu olisi yhtä maalia kotijoukkueen päässä.

West Hamin kauden avaus ei ollut optimaalinen ja sunnuntain kaltaiset ottelut ovat ilman muuta niitä, joissa ryhmän täytyy kyetä vahvaan esitykseen pysyäkseen kärkipään hurjassa kilpailussa mukana. Moyesin miehistö ei kilpaile suurimmalla rahakirstulla, mutta sen riveistä löytyy ehdottomia huippuyksilöitä. Hyökkäyssuunnassa katseet kohdistuvat koko ajan enemmän ja enemmän viime kaudella läpimurtonsa tehneeseen Jarrod Boweniin, sillä miehellä on mahdollisuudet tunkeutua jopa MM-kisaryhmään otteiden jatkuessa nähdyn kaltaisina. West Ham on ehdoton ennakkosuosikki, mutta Nottingham kohtaa Ironsin oikeaan aikaan ja vähintään yksi maali kummallekin ei tulisi suurena yllätyksenä. Kertoimien valossa pelivalinnassa on mukavasta ilmaa.

Perusteltu vetovihje otteluun Nottingham vs West Ham on BTTS eli Molemmat joukkueet tekevät maalin. Panostaso vihjeelle on 4,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute