mainos

Vihjeet & kertoimet : Reims - Marseille: (AH: 0,0) 2

Ottelukeskus
2 helmikuu 2019 at 22:00 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Stade Auguste Delaune    François Letexier
Päivitetty
6
0
Muun muassa ranskalaisen jalkapallon asiantuntijana tunnettu Jens Bøye on toiminut tanskalaisella yhteistyösivustollamme kirjoittajana jo vuodesta 2002 saakka.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 32-31-37%
Vedon arvo: 104,26%
Pelattavissa kertoimiin: 1,86
Osuma/Ohi: 2-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Balotellin hankkinut Marseille vahvoilla

Marseille pelasi hyvän pelin viime kierroksella Lilleä vastaan, ja olisi eittämättä ansainnut tuosta ottelusta voiton - tai edes jonkinlaisen pistepotin. Punaisella kortilla tuosta kamppailusta suihkuun ajettu Florian Thauvin on joukkueelta nyt poissa, mutta myös ilman häntä joukkue omaa mittavasti potentiaalia laadukkaaseen hyökkäyspelaamiseen.

Ja hankittuaan Mario Balotellin on näitä vaihtoehtoja Marseillen hyökkäykseen entistäkin enemmän.

Reims on taasen puolustuksensa osalta ehdottoman vahva nippu, mutta hyökkäyspelaamisen puolesta joukkue on taasen varsin ilmeetön. Nyt Reimsin pitäisikin sitten vielä pärjätä ilman parasta hyökkääjäänsä.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Marseille pelasi etenkin keskikenttänsä ja hyökkäyksen osalta mainiosti viime Ligue 1 -kierroksella Lilleä vastaan. Joukkue hävisi ottelun 2-1, mutta olisi ansainnut kenttätapahtumien perusteella parempaa.
 • Thauvin ajettiin kentältä punaisella kortilla Lilleä vastaan jo 67. minuutilla, mutta myös vajaamiehisenä Marseille piti tahtipuikkoa ottelussa luoden monia hyviä maalipaikkoja.
 • Kyseessä oli Marseilleltä kolmas perättäinen ottelu, jossa sen keskikenttä esiintyy enemmän kuin vahvasti - joka onkin osa-alue, mikä Marseillella sakkasi syksyn aikana. Myös hyökkäys on osoittanut heräämisen merkkejä.
 • Uusi hankinta Balotelli ei ole onnistunut tällä kaudella, mutta hänelläkin on parhaimmillaan maalintekovoimaa mittavasti sekä jalalla että pääpelin muodossa.
 • Viime vierasottelussa Caenia vastaan ottelun ainokaisen Marseillelle iskenyt, hyökkäävä keskikenttäpeluri Morgan Sanson on takaisin joukkueen kokoonpanossa varoitustilin täyttymisen myötä saadun pelikiellon jälkeen. Myös laitahyökkääjä Lucas Ocampos on käytettävissä. 
 • Marseille pelannee tällä hetkellä ihan mielellään myös vieraissa. Viime vieraspelissä se siis kaatoi Caenin 0-1, kun taasen edellinen kotipeli meni melkoiseksi sekoiluksi fanien heitettyä ilotulitteita kentälle kesken pelin. Tuo ottelu Lilleä vastaan keskeytettiinkin jopa 38 minuutin ajaksi.
 • Reims on ollut hyökkäyksellisesti Ligue 1:n toiseksi heikoin joukkue tällä kaudella, sillä sen 18 tehtyä maalia 22 pelatussa ottelussa on koko sarjan toiseksi huonion lukema.
 • Reimsin paras hyökkääjä Pablo Chavarría on sivussa ottelusta. Poissa joukkueelta ovat myös laitapakki Ghislain Konan ja laitahyökkääjä Moussa Doumbia.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Reimsin kausi on ollut kokonaiskuvassa enemmän kuin positiivinen ja joukkue majaileekin sarjataulukossa nyt yhdeksäntenä - tasapisteissä Marseillen kanssa. Joukkueet pelasivat edellisen kerran vastakkain joulukuussa, jolloin pisteet jaettiin maalittoman tasapelin myötä.
 • Kuudesta viimeisestä Ligue 1 -ottelustaan Reims ei ole hävinnyt yhtäkään. Näistä se on voittanut kaksi.
 • Reims on hävinnyt tämän kauden 11 kotiottelustaan vain kaksi, ja näissä otteluissa se on päästänyt vain 8 maalia omiin. Toki tehtyjä maaleja on näissä kotimatseissa vain niinkin vähän kuin 10 kappaletta.
 • Kokonaiskuvassa Reimsin hyökkäysosasto on ollut tällä kaudella hyvin mitäänsanomaton, kuten tehtyjen maalien tilasto tällä kaudella osoittaa. Neljä maalia mieheen viimeistelleet Mathieu Cafaro ja Remi Oudin ovat kuitenkin parhaimmillaan vaarallisia pelureita vastustajalle kuin vastustajalle.
 • Reimsin puolustus on taasen tiivis ja vankka, ja viimeisessä kolmessa Ligue 1 -matsissa joukkue onkin päästänyt omiin vain 2 maalia.
 • Marseille on voittanut vain yhden viimeisestä 11:sta ottelustaan, ja joukkue onkin paininut omien - sekä pelillisten että joukkueen mentaalipuolen - ongelmiensa kanssa jo pidempään. Viimeiset ottelut ovat menneet parempaan päin, mutta Marseille kaipaa silti kipeästi parempia 90-minuuttisia, sekä tottakai myös voittoja.
 • Viimeisin lisäys poissaolijoiden listoille on Marseillen puolelta joukkueen paras maalintekijä - ja paras pelaaja - Thauvin. Myös pelinrakentaja Dimitri Payet, laitapakki Hiroki Sakai ja toppari Adil Rami ovat sivussa pelaavasta kokoonpanosta Marseillella.
 • Marseillen keskuspuolustus ei saanutkaan puhtaita papereita otteistaan Lille-matsissa.

Kerroin-markkinat:

Marseille +0 kohteeseen saa korkeimman kertoimet juuri nyt Pinnaclelta, jossa kerroin makailee 1.98 -lukemissa. Kerroinlukema on ollut tällä tasolla jo jonkin aikaa, joskin parhaimmillaan lukemat ovat pyörineet jopa siellä 2.06 -maisemissa.

18Bet tarjoaa kohteeseen piirun verran pienempää 1.97 -kerrointa. Muilla peliyhtiöillä kertoimet putoavatkin sitten sinne 1.92 (operaattori poistettu) -lukemiin, ja uusien vedonlyöntisivustojen kertoimet ovatkin sitten monin paikoin vielä tätäkin matalammalla tasolla.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Loukkaantumiset ja muut poissaolot pelikieltojen vuoksi on kerrottu yläpuolen infoissa. Näiden lisäksi on toki syytä mainita, että Reims hankki vastikään rivistöönsä keskikenttäpeluri Arbër Zenelin neljällä miljoonalla eurolla Heerenveenistä, joskin uusi hankinta on tuskin vielä joukkueella tässä ottelussa kehissä.

Ennakoidut kokoonpanot:

Reims: Arvioitu kokoonpano päivitetään vihjeeseen myöhemmin...

Marseille: Mandanda - Kamara, Rolando, Gustavo - Sarr, Lopez, Strootman, Amavi - Sanson - Balotelli, Radonjic

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute