mainos

Vihjeet & kertoimet : Schalke 04 - Bayern München: Yli 3,5 Maalia

Ottelukeskus
12 marraskuu 2022 at 19:30 - Jalkapallo, Länsi-Saksa - Bundesliiga
VELTINS-Arena    Felix Zwayer
12 marras 2022 at 14:18 (Päivitetty 12 marras 2022 at 21:23) 12/11
5
0

Sarjakärki jälleen mukana maalijuhlissa

Todennäköisyys (yli-alle): 58-42%
Vedon arvo: 104,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 0-2
LVBet Lyö vetoa nyt: LVBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Schalke - Bayern München!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Schalken kotiottelut ovat olleet sarjan runsasmaalisimpia
  • Bayernin vierasottelut ovat olleet sarjan runsasmaalisimpia
  • Vieraiden hyökkäys on huikeassa iskussa
Kertoimien markkinat kuvaus

Schalken maalimäärien putoaminen ja lähestyvän MM-kisat auttavat suurempien maalimäärien pelaamista tähän kamppailuun.

Keskiviikko oli Schalkelle juhlapäivä, sillä Ruhrin siniset saivat vihdoin ja viimein seitsemän ottelun tappioputkensa poikki. Mainz kaatui lukemin 1-0, mutta tästä huolimatta Thomas Reisin johtama joukkue majailee Bundesligassa viimeisenä. Karmea syksy on näyttänyt, ettei Schalke toden totta ole materialiltaan etenkään puolustuksen osalta sarjan paremman puoliskon ryhmä. Viime aikoina oma pää on kuitenkin alkanut pitää, joskin kentän toisessa päässä tehot ovat tippuneet alkukaudesta. Tästäkin huolimatta Schalken seitsemän kotiottelun maaliero on 9-17, eli lähes neljä maalia ottelua kohden!

Julian Nagelsmannin Bayern porskuttaa yhdeksän voiton putkessa kaikissa kilpailuissa ja koko kauden ainoa tappio tuli syyskuussa. Viime aikoina myös Bayern Munchen on alkanut menettää pelaajia hoitohuoneen puolelle, eivätkä mm. Thomas Müller ja Sadio Mané matkusta lauantain otteluun. Maalintekijöitä riittää silti kotitarpeiksi asti ja vaikka voikin olla, että Die Bayern nostaakin jalan kaasulta jos ottelu ratkeaa hyvissä ajoin, viihdearvo pysynee silti korkean. Nagelsmannin miesten vierasottelut ovat olleet ilotulituksia läpi kauden, sillä vieraissakin seitsemän ottelun maaliero on 21-7, eli tarkalleen 3-1 ottelua kohden. 

Lauantaina humpan juoni on se, että Schalke pyrkii pitämään ovet kiinni niin kauan kuin mahdollista, mutta kaikki merkit osoittavat siihen suuntaan että punainen mylly on yksinkertaisesti liian vahva. Kun maalijuhla lähtee käyntiin, myös täysin absurdit lukemat ovat mahdollisia. Viikolla Bayern selätti Werder Bremenin tennislukemin 6-1, eikä runsasmaalisuus yllättäisi myöskään sarjajumboa vastaan. Vierasvoitto + over ja jopa vierasvoitto + BTTS antavat rajakertoimen ylittävän arvon, mutta paras tarjous on kokonaismaalimäärässä.

Perusteltu vetovihje otteluun Schalke - Bayern München on yli 3,5 maalia ja panostaso 4,5/10.

  • 100% Bonus uusille pelaajille
  • Verovapaat voitot
  • Kattavat rahansiirtomenetelmät

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute