mainos

Serbia - Ruotsi: Alle 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
24 syyskuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Eurooppa - Nations League - UEFA Nations League B
Stadion Rajko Mitic    Georgi Kabakov
23 syys 2022 at 15:39 (Päivitetty 24 syys 2022 at 23:42) 23/09
8
0

Ruotsilla on edessään kuuma iltapuhde Serbiassa

Todennäköisyys (yli-alle): 43-57%
Vedon arvo: 104,88%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 4-1
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Serbia vs Ruotsi!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Ottelun panokset ovat korkeat
  • Ruotsilla on meneillään muodonmuutos
  • Serbia hallinnee palloa, muttei kuulu hyökkäysorientoituneimpiin ryhmiin
Kertoimien markkinat kuvaus

Serbialla ja Ruotsilla olisi materiaalin puolesta mahdollisuudet myös maali-iloitteluun, mutta juuri nyt under saa mukavasti arvoa.

Serbia ja Ruotsi kohtaavat Kansojen liigan kakkostason lohkovaiheen ottelussa korkein panoksin. Ennakkosuosikkina lohkoon lähtenyt Ruotsi on kärsinyt avausottelun voiton jälkeen kolme tappiota ja Janne Andersonin ryhmä on yhtäkkiä ahdingossa. Tre Kronorin takana on ainoastaan Slovenia, eikä Ruotsilla ole enää mahdollisuuksia muuhun kuin paikan säilyttämiseen samalla tasolla. Viime vuosina arvokisoissakin vahvasti esiintyneelle ja vasta jatkokarsinnoissa myös tämän vuoden MM-kisoista pudonneelle maalle putoaminen Kansojen liigan kolmoskoriin olisi kova takaisku, joten panokset Serbiaa vastaan ovat jo kovaa tasoa.

Serbian kokenut ja jälleen kerran vahvasti Serie A -sävytteinen ryhmä on suorittanut vahvasti. Lohkovaiheen avaustappion jälkeen Dragan Stojkovicin joukkue on napannut kolmesta ottelusta seitsemän pistettä ja kärkkyy lohkokärki Norjan kannoilla. Kotivoitto Ruotsista pitäisi Serbian vielä kamppailussa ja tunnetusti fanaattisen yleisön tukemana isännät ovat vahvoilla. Viime aikoina vahvaa nousua tehnyt ryhmä esiintyy myöhemmin tänä vuonna myös MM-lopputurnauksessa ja Stojkovicin miehistö antaa jo nyt näyttöjä kisoja ajatellen. Serbialla on kaksi Serie A:ssa pelaavaa maalivahtia, kokenut puolustus ja keskikentällä sekä hyökkäyksessä nimiä kuten Sergej Milinkovic-SavicDusan Tadic sekä Aleksandar Mitrovic. Joukkue kykenee siis vahvaan pallolliseen tekemiseen, mutta Ruotsin palatessa jälleen Anderssonin pelitavan juurille epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen myös vieraiden pakka on tiukasti kasassa. 

Ruotsilla on riveissään nuoria, äärimmäisen mielenkiintoisia ja joidenkin pelaajien osalta jo läpimurtonsa tehneitä nimiä. Hyökkäyspäätä rokottaa ikinuoren Zlatan Ibrahimovicin poissaolon lisäksi Alexander Isakin myöhäinen poisjäänti. Ruotsilla on eväät rokottaa viime aikojen arvokisojen tapaan vastahyökkäyksistä, mutta kamppailun tärkeys laskee maalimäärän odotusarvoa merkittävästi. Under antaa mukavaa arvoa, joten perusteltu vetovihje otteluun Serbia - Ruotsi on alle 2,5 maalia panostasolla 5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute