mainos

Vihjeet & kertoimet : Southampton - Fulham: 1

Ottelukeskus
27 helmikuu 2019 at 21:45 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
St. Mary's Stadium    Anthony Taylor
Päivitetty
4
0
Viborgista kotoisin oleva Thomas Schyth on toiminut tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntijana vuodesta 2016 lähtien, ja hänen suurennuslasinsa alla on ollut suurimmin brittifutis Valioliigan ja Championshipin muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Palaako Saints St Mary’s Stadiumilla voittojen tielle surkean vierailijan kustannuksella?

Todennäköisyys (1-X-2): 53-28-19%
Vedon arvo: 104,41%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 2-0
Coolbet Lyö vetoa nyt: Coolbet

Englannin Valioliigassa pelataan tiistaina ja keskiviikkona yhteensä 10 ottelua ja yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista on Southamptonin ja Fulhamin välinen kohtaaminen, joka saattaa ratkaista putoamistaistelua jo suuntaan tai toiseen.

Kotijoukkue Southamptonin kausi on ollut hankala ja joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon 18. sijalla ja ensimmäisenä joukkueena sarjassa putoamisuhan alla. Edellä oleva Cardiff on kuitenkin vain pisteen päässä, joten putoamisen suhteen tilanne on vielä auki. Hyvä kevätkausi ja Saints pystyy varmistamaan paikan myös ensi kauden Premierissä. Saint aloitti vuoden hyvin, kun alkuvuoden viidestä ensimmäisestä Valioliigaottelusta se voitti kaksi ja pelasi kolme tasapeliä vaikka otteluohjelma ei ollut erityisen helppo. 

Viime aikoina homma on kuitenkin takkuillut ja tällä hetkellä alla on kaksi tappiota, Arsenalille (2-0) ja Cardiffille (1-2). Etenkin kotitappio Cardiffille ei kerro koko totuutta ottelusta, sillä Saints piti ottelussa palloa lähes 70%:n teholla ja vei maalipaikatkin selvästi nimiinsä. Vieraiden lisäajalla iskemä voittomaali kuitenkin vei pisteet Walesiin. Tänään Ralph Hasenhuttlin miehistöllä on loistava paikka palata voittojen tielle, kun vastaan tulee koko sarjan heikoin vierasjoukkue Fulham.

Fulhamin kausi on ollut todellinen pannukakku ja 27 kierroksen jälkeen joukkue on sarjataulukon 19. Sijalla 17 pisteellä. Saldo on surkea 4-5-18 maalierolla 26:61. Etenkin vieraspelit ovat olleet lontoolaisille myrkkyä, sillä neljäntoista vieraspelin saldo on umpihuono 0-2-12 maalierolla 9:35. Fulham peli on ollut sekaisin koko kauden, mutta hyvin kuvaavaa on seitsemän edellisen pelin saldo. Yksi kotivoitto Brightonista ja kuusi tappiota. Tällä hetkellä Cottagers on kolmen ottelun tappioputkessa ja maaliero näistä kolmesta ottelusta on surkea 1:8.

Eri medioissa on puhuttu siitä, että Fulhamin pukukopissa kihisee ja joukkueen tunnelma on tällä hetkellä todella huono. Vaikka molemmilla joukkueilla on alla tappioita, niin Saints on joukkueista laadukkaampi kokonaisuus ja yli kerran kahdesta voittava suosikki kotonaan.

Southamptonin puolesta puhuu:

 • Fulhamin kapteeni Tom Cairney on puhunut avoimesti joukkueen huonosta tunnelmasta ja moraalista. Tämä kielii isoista ongelmista joukkueessa ja tämänkaltaisista asioista kärsivät joukkueet pelaavat harvoin voittavaa jalkapalloa.
 • Fulham on koko sarjan ylivoimaisesti huonoin vierasjoukkue, sillä 14 vierasottelusta joukkue on onnistunut raapimaan vain surkeat kaksi tasapelipistettä. Maaliero vieraspeleistä on 9:35.
 • Ralph Hasenhuttlin tultua Saintsin peräsimeen joukkueen otteet ovat parantuneet. Saldo on 4-4-5, mikä on selkeä parannus syksyn rämpimiseen. Itävaltalainen on tuonut selvästi lisää Saintsin pelaamiseen.
 • Southamptonin kertoimet olivat kotiottelussa Cardiffia vastaan matalempia kuin tässä ottelussa lontoolaisia vastaan ja Fulham ei missään nimessä ole tällä hetkellä parempi joukkue kuin Cardiff.
 • Fulhamin hyökkäyspeli rakentuu siten, että target-pelaajana on maaliahne Mitrovic. Saints-puolustus tuntee serbialaishyökkääjän metkut ja hänet otetaan varmasti erityisvartiointiin. 
 • Vaikka Fulham voitti joukkueiden kauden ensimmäisen keskinäisen kotikentällään 3-2, niin Saints hallitsi tuota ottelua ja se olisi ansainnut peliesityksillään voiton siitä. Sama pätee myös edelliseen kotiotteluun Cardiffia vastaan.

Varo näitä:

 • Saintsin muutaman vuoden takaiset vahvat kotiotteet ovat tällä hetkellä vain muisto. Joukkue on tällä hetkellä sarjan toiseksi huonoin kotijoukkue saldolla 2-6-5 ja maalierolla 15:21.
 • Saints-hallinnasta huolimatta Fulham onnistui voittamaan joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen. 
 • Fulham haluaa pelata nopeaa suunnanmuutospeliä ja tässä ottelussa se voi toimia, sillä Saints ottanee kotikentällä pallonhallinnan itselleen.
 • Fulhamilla on paperilla vahva puolustus eikä Southamptonilla ole erityisen luovia tai supervaarallisia yksilöitä, jotka pystyisivät murtamaan sitä henkilökohtaisilla taidoilla.
 • Southamptonin otteet ovat ailahdelleet viime aikoina, sillä ex-valmentaja Mark Hughesin kädenjälki näkyy yhä otteissa samaan aikaan, kun Hasenhuttl ajaa omia ideoitaan sisään.

Odotetut avauskokoonpanot:

 • Southampton: McCarthy - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Romeu, Højbjerg, Targett - Ward-Prowse, Austin, Redmond.
 • Fulham: Rico - Odoi, Nordtveit, Ream, Bryan - Cairney, Chambers, Seri - Babel, Mitrovic, Markovic.

Pelisuositus:

Southampton - Fulham: 1
1,97 @ Coolbet.
Todennäköisyysarvio (1-X-2): 53-28-19%
OA: 1,04.
Kerroinraja: 1,89.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute