Southampton - Watford: 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
10 marraskuu 2018 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
St. Mary's Stadium    Simon Hooper
8 marras 2018 at 12:51 (Päivitetty 10 marras 2018 at 18:55) 08/11
8
0

Hornetit matkaavat St. Mary’s Stadiumille Saintsin vieraaksi!

Todennäköisyys (1-X-2): 38-29-33%
Vedon arvo: 102,96%
Pelattavissa kertoimiin: 3,03
Osuma/Ohi: 1-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Lauantain Valioliigakierroksen kolmas peli-idea tulee Southamptonin ja Watfordin väliseen otteluun, jossa pirteästi alkukaudella esiintynyt Hornets omaa hyvät voitonmahdollisuudet maalinteko-ongelmista kärsivän Saintsin vieraana.

Kotijoukkue Southamptonin alkukausi on ollut petttymys, sillä joukkue on vasta sarjataulukon 16. sijalla ja pisteitä se on onnistunut keräämään alkukauden 11:sta ottelusta ainoastaan seitsemän. Sarake näyttää saldoa 1-4-5 ja maaliero on 7:20, joka kertoo omalta osaltaan Saintsin ongelmista. Maalinteko-ongelmat ovat olleet alkukauden suurin riesa, mutta myös oma pää vuotaa. 

Neljän edellisen sarjaottelun saldo on kaksi maalitonta tasapeliä Newcastlea ja Bournemouthia vastaan sekä rökäletappiot Chelsealle (0-3) ja Manchester Citylle (6-1). Kuudessa edellisessä sarjaottelussa joukkue on onnistunut maalinteossa ainoastaan kerran, kun Danny Ings upotti rankkarin Cityn verkkoon viime viikonloppuna. Edellinen pelitilanne maali Valioliigassa Southamptonilta on nähty 17. syyskuuta, kun Pierre-Emile Hojbjerg osui Brightoniin verkkoon. Maalinteon tuska on käsinkosketeltava Englannin kanaalin rannikolla.

Vierasjoukkue Watfordin kausi on sen sijaan alkanut huomattavasti paremmin. Kausi alkoi upeasti neljällä voitolla, mutta sitten vuorossa oli neljän ottelun voitoton putki, mutta tuolla jaksolla vastassa oli sarjan huippujoukkueita, kuten Manchester United ja Arsenal. 

Edellisellä kierroksella joukkue koki hieman yllättäenkin 1-0 tappion Newcastlen vieraana vaikka Hornets ottelua hallitsikin. Se loi runsaasti Harakoita enemmän ottelussa maalipaikkoja, mutta punakeltaiset eivät saaneet palloa maaliin asti. Ennen Newcastle-tappiota Watford kaatoi sekä Wolvesin (0-2), että Huddersfieldin (0-2) puhtaasti. Watfordin ykköspyssynä on alkukauden ajan häärinyt argentiinalainen keskikenttämies Roberto Pereyra, joka on iskenyt jo viisi kaappia. Myös Andre Gray (5 maalia) ja Troy Deeney (2 maalia) ovat olleet kelpo vedossa. 

Vierasvoiton puolesta puhuvat:

 • Watford on pelannut erinomaisen alkukauden ja se olisi ehdottomasti ansainnut voiton myös edellisen kierroksen ottelustaan Newcastlea vastaan.
 • Southampton ei ole löytänyt formiaan alkukaudella ja peli ailahtelee todella paljon. 
 • Watford suosii erittäin suoraviivaista pelityyliä, joka aiheuttaa varmasti harmaita hiuksia Saints-puolustukselle. 
 • Watfordin keskikenttä on onnistunut alkukaudella selvästi Saintsia paremmin ja Hornets ottaakin keskikentän haltuun vaikka se pelaakin vieraskentällä.
 • Ottelut joissa Southampton on näyttänyt hyvältä ovat olleet vastustajia vastaan, jotka pelaavat matalalla puolustuslinjalla. Watford ei ole yksi heistä.
 • Markkinat pitävät joukkueita samantasoisina, mutta tällä hetkellä Watford on joukkueista selvästi laadukkaampi kokonaisuus.

Varo näitä:

 • Southampton onnistui luomaan muutaman vaarallisen paikan edellisessä ottelussa Manchester Cityä vastaan, joten joukkue saattaa olla piristymään päin.
 • Watford on pelannut koko kauden korkealla itseluottamuksella, mutta Newcastle-tappio saattoi tehdä kolhuja siihen.
 • Saints-valmentaja Mark Hughes on löytänyt vihdoin stabiilin avauskokoonpanon.
 • Southamptonilla ei ole tällä hetkellä poissaoloja. Vierailta puuttuu ottelusta varmuudella Tom Cleverley, Daryl Janmaat sekä Sebastian Prodl. Myös kaksi maalia alkukaudella iskeneen Troy Deeneyn pelaaminen on epävarmaa.

Pelisuositus:

Watford 3,12 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio: 33%
OA: 1,029.
Kerroinraja: 3,03.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute