" " " "" "

Sveitsi - Italia: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
5 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
St. Jakob Park    Carlos Del Cerro
3 syys 2021 at 15:08 (Päivitetty 5 syys 2021 at 23:41) 03/09
4
0

Vaille maalia kesän EM-kisoissa Italiaa vastaan jäänyt Sveitsi lähtee kotiotteluun haastamaan Euroopan mestaria toden teolla

Mahdollisuus: 53%
Vedon arvo: 103,35%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 0-0
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Onnistuuko EM-kisoissa pitkälle edennyt Sveitsi puhkomaan kyseiset kisat voittaneen Italian takalinjat ja mikä on Italian iskukyky?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Sveitsi jäänyt maaleitta edellisistä 14 ottelustaan kerran
  • Italian viisi edellistä kamppailua olleet BTTS
  • Sekä Sveitsi että Italia pelasivat lauantaina BTTS-tuloksen
Kertoimien markkinat kuvaus

Sveitsi jäi EM-kisoissa Italian jalkoihin alkulohkon ottelussa, mutta muutoin kisoissa kahdeksan joukkoon edennyt ryhmä jätti vahvan kuvan itsestään. Kotonaan se on kova pala purtavaksi Italialle ja maalinteon onnistuminen kummankin ryhmän osalta vaikuttaa erinomaisesti maksavalta lopputulemalta.

Sveitsillä on takanaan vasta kaksi MM-karsintakamppailua, joista molemmat se on selvittänyt voitokkaasti. Keväällä kaatuivat Bulgaria vieraissa sekä Liettua kotona. Torstaina Sveitsi pelasi harjoitusottelun, jossa se kaatoi kotonaan Kreikan lukemin 2-1. Sunnuntaina kylään saapuva Italia sytyttää taatusti, sillä EM-kisojen alkulohkossa Sveitsi jäi täysin jalkoihin tulevan mestarin napatessa voiton lukemin 3-0. Italia oli tuossa ottelussa kliinisyyden perikuva, sillä se laukoi kolme kertaa maalia kohden.

Sveitsin ottelut ovat olleet tällä vuosikymmenellä varsin viihdyttäviä ja runsasmaalisia tapauksia, eikä tämän ole syytä olettaa vaikka vetovastuussa olisikin nyt Murat Yakin. Sveitsin aina kahdeksan joukkoon saakka vienyt Vladimir Petkovic loi seitsemän päävalmentajakautensa aikana selkeän pohjan maajoukkueen pelaamiselle ja Yakin vaikuttaa jatkavan työtä. Petkovicin EM-lopputurnauksessa peluuttama 3-4-1-2 oli vaihtunut Kreikkaa vastaan muotoon 3-4-2-1, mutta yhtä kaikki Sveitsi on hyvin organisoitu ja vaarallinen ryhmä. Sillä on taatusti hampaankolossa EM-kisojen ottelusta ja edellytykset laittaa Italian alakerta hyvinkin ahtaalle.

Italian MM-karsintaurakka on alkanut varsin levollisissa tunnelmissa. Neljän ottelun jälkeen Roberto Mancinin miehillä on kasassa jo kymmenen pistettä. Ensimmäinen töyssy tiessä osui matkalle torstaina, kun Bulgaria nappasi vieraspisteen lukemin 1-1. Italian puolustus on edelleen maailman eliittiä, mutta EM-kisojen pudotuspelivaiheen alusta alkaen se ei ole pystynyt pitämään maaliaan koskemattomana kertaakaan. Italia on luonnollisesti kamppailun ennakkosuosikki ja sen rakenne on erittäin harmoninen. Keskikentän trio Barella-Jorginho-Verratti pelaa äärimmäisen älykästä jalkapalloa ja hyökkäykseen ajetaan sisään EM-kisoissa tähtihetkiä luoneen Federico Chiesan lisäksi hiljalleen myös Sassuolon 21-vuotiasta Giacomo Raspadorea.

Sunnuntai-illan huippuottelu Sveitsin ja Italian välillä ei oletettavasti muodostu suureksi maalijuhlaksi, mutta kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa saa ehdottomasti liian suuren kertoimen. Otamme vihjeestä kiinni panostasolla 4/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute