" " " "" "

Tottenham Hotspur - Chelsea: 2

Ottelukeskus
19 syyskuu 2021 at 18:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Tottenham Hotspur Stadium    Paul Tierney
17 syys 2021 at 16:32 (Päivitetty 19 syys 2021 at 20:23) 17/09
4
0

Tottenhamin vieraaksi sunnuntaina saapuva Chelsea on juuri nyt selvästi isäntiä edellä

Todennäköisyys (1-X-2): 21-25-54%
Vedon arvo: 107,46%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Osuma/Ohi: 0-3
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle
Upeasti kauden avannut Chelsea kohtaa sunnuntaina Spursin, jonka vahva startti on kaatumassa jo nyt kuormitukseen ja uusiin loukkaantumisiin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Chelsea tappioitta tällä kaudella
  • Tottenhamilla alla raskas vierasmatka Ranskaan torstaina
  • Isäntien loukkaantumishuolet kasvoivat jälleen
Kertoimien markkinat kuvaus

Tottenhamin ja Chelsean kohtaamisessa kerroinasetelma on luvalla sanoen outo. Joukkueiden kehityssuunnat sojottavat juuri nyt täysin eri suuntiin ja Chelsean saama tarjous vierasvoitosta lukitaan maksimipanoksella.

Tottenham aloitti kautensa Nuno Espirito Santon alaisuudessa kolmella peräjälkeen napatulla voitolla, mikä oli ensimmäinen kerta yli 70 vuoteen kun uusi Spurs-manageri avaa uransa seuran pääkäskijänä kolmella voitolla. Todellisuus iski kuitenkin vasten kasvoja pian, kun Crystal Palace löi Tottenhamin lukemin 3-0. Torstaina Spurs pelasi vierasottelun Ranskassa Rennesin vieraana. Tuliaisina oli yksi piste 2-2 -tasapelin muodossa, mutta jobinpostia tuli loukkaantumishuolien kasvaessa edelleen. Hyökkäyspään optiot kapenivat merkittävästi, kun sekä Steven Bergwijn että Lucas Moura joutuivat jättämään kentän torstaina eikä miesten pelikunto ole varmaa sunnuntain osalta. 

Spursin hoitohuoneella on ruuhkaa muutenkin, sillä epävarmoja tapauksia on kaikkiaan puolisen tusinaa. Nimekkäimpänä näistä on Son Heung-Min, jonka odotetaan kuitenkin toipuvan pelikuntoon. Puolustaja Japhet Tanganga puuttuu edellisessä ottelussa saamansa ulosajon vuoksi ja isäntien kokoonpano voi elää vielä hyvinkin voimakkaasti ennen sunnuntain ottelua.

Täydellä kokoonpanolla pelatessaankin Spursilla olisi kuitenkin edessään todella hikinen iltapuhde, sillä Chelsea näyttää juuri erittäin vakavasti otettavalta mestarikandidaatilta. Toistaiseksi Valioliigassa neljä ottelua ovat tuottaneet kymmenen pistettä ja peliesitykset ovat olleet erittäin vakuuttavia. Kesän tähtihankinta Romelu Lukaku on ollut upeassa vireessä ja koko Thomas Tuchelin ryhmän peli rullaa todella jouhevasti riippumatta käytössä olevasta formaatista. Viikolla Chelsealla oli pieniä vaikeuksia murtaa Zenitin matalaa blokkia, mutta Mestareiden liigan lohkovaihe käynnistyi yhtä kaikki voitokkaasti kolmen pisteen irrottua kotona lukemin 1-0. 

Tuchelin ryhmällä ei ole tuoreita loukkaantumishuolia, mutta sunnuntaina Blues voi saada jo takaisin myös N'Golo Kanten. Kaiken kaikkiaan Chelsea on selkeä ennakkosuosikki ja tulee hallitsemaan sunnuntain kamppailua. Vierasvoiton rajakertoimena on 1,76, joten nyt tarjolla oleva 1,99 on täyden 10/10 arvoinen tarjous. Ottelu pelataan sunnuntaina 19.9. klo 18.30.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute