mainos

Vihjeet & kertoimet : Tottenham Hotspur - Leeds United: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
12 marraskuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Tottenham Hotspur Stadium    Michael Salisbury
12 marras 2022 at 11:00 (Päivitetty 12 marras 2022 at 18:53) 12/11
5
0

Nosteessa olevat vieraat iskevät Spursin kimppuun

Mahdollisuus: 66%
Vedon arvo: 106,59%
Pelattavissa kertoimiin: 1,52
Osuma/Ohi: 4-3
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Tottenham vs Leeds!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Leedsin edelliset kuusi ottelua 4/6 BTTS
  • Tottenham kaikissa kilpailuissa edelliset kuusi ottelua BTTS 5/6
  • Leedsin itseluottamus jyrkässä nousussa
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina laskee aivan oikein, että kamppailun maaliodottama nousee kohtalaisen suureksi. Leeds tulee saamaan mahdollisuutensa ja BTTS ylittää rajakertoimen helposti.

Tottenham Hotspur on taivaltanut hurjassa peliruuhkassa koko syksyn ajan. Jatkopaikka Mestarien liigassa irtosi dramaattisten vaiheiden jälkeen, mutta Valioliigan puolella on ollut viime aikoina vaikeampaa. Edellisistä neljästä liigaottelusta on irronnut vain kolme pistettä ja tappiot Manchester Unitedille, Newcastlelle sekä viimeisimmäksi Liverpoolille tekivät hallaa Lilywhitesin mainiolle alkukaudelle. Kärkijoukkueita vastaan Spurs on ollut ongelmissa, mutta altavastaajien kanssa ajoittain inhorealistinenkin jalkapallo on tuonut erinomaista tulosta. 

Antonio Conte saa loukkaantumisten riivaamaan ryhmäänsä helpotusta ennen MM-kisatauon alkamista. Viikolla pelatussa EFL-cupin ottelussa penkiltä tulivat peliin sekä Dejan Kulusevski että Richarlison. Molempien panosta tarvitaan toden teolla, eikä Leedsin alakerta ole edelleenkään valettu peruskiveen joten isännät saavat ilman muuta maalipaikkoja. Spurs on tehnyt sarjassa neljänneksi eniten maaleja, joten hanat eivät ole tukossa ja ykköstykki Harry Kane näytti Liverpoolia vastaan olevansa iskussa.

Leeds United on raapinut pakon edessä kaksi voittoa. Sekä Liverpoolista vieraissa otetussa voitossa että Bournemouthia vastaan tehdyssä upeassa nousussa voittoon ratkaisijaksi on noussut uusi sankari. 20-vuotias Crysencio Summerville hiljensi ensin Anfieldin ja Leedsin noustua lukemista 1-3 kotivoittoon Bournemouthin kustannuksella Summerville osui 84. minuutilla tehden loppulukemiksi 4-3. 

Spursin alakerta on näyttänyt viime aikoina kaikkea muuta kuin varmalta ja Leeds tiedostaa taatusti, että nyt on hyvä aika kohdata Tottenham. Isännät ovat suuri ennakkosuosikki ja myös over saa jonkin verran arvoa, mutta lähtökohtana on molempien ryhmien onnistuminen maalinteossa. 

Perusteltu vetovihje otteluun Tottenham - Leeds on Molemmat joukkuee tekevät maalin ja panoskoko on 6,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute