Turkki - Italia: Tasapelillä ei vetoa: 1

Ottelukeskus
11 kesäkuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - European Championship
Stadio Olimpico, Rome (neutraali)    Danny Makkelie
1 kesä 2021 at 11:55 (Päivitetty 11 kesä 2021 at 23:52) 01/06
40
0
Todennäköisyys (1-X-2): 15-24-61%
Vedon arvo: 106,50%
Pelattavissa kertoimiin: 5,07
Osuma/Ohi: 0-3
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook

Italia on varma suosikki EM-avausottelussa. Italian maajoukkue ei ole vuodesta 1999 lähtien kertaakaan hävinnyt Italiassa virallisesti pelattua ottelua, mutta turkkilaisten joukkue on todellakin vahva, joka hyvänä päivänä voi hyvinkin vastata italialaista. Molemmilla osapuolilla on erittäin vakiintuneet puolustusprofiilit, joten odotettavissa on hyvinkin taktinen ottelu. Turkki on osoittanut, että jos nämä ottelut pelataan hyvällä keskittymiskyvyllä, voiton ei pitäisi olla ollenkaan mahdoton.

Nämä pointit puhuvat pelin puolesta:

Puolustuksessa Turkki kuuluu epäilemättä parhaaseen luokkaan, jossa Söyüncü ja Demiral tekevät harvoin tilaa vastustajilleen.

Viime vuosina Turkki on muuntautunut erittäin "tuhlaavasta", hyvin organisoiduksi joukkueeksi, jolla on selkeä pelisuunnitelma.

Turkki on todellakin "harjoitellut" tullakseen paremmaksi puolustuskykyisten joukkueiden hajottamisessa. Norja, Hollanti ja Ranska - vain muutama puolustuksellisesti vahva joukkue mainitaksemme - lyötiin harjoitelluilla kuvioilla ja valmiilla taktiikalla.

Turkki on osoittanut, että he voivat helposti voittaa isommatkin joukkueet. He voittivat äskettäin Hollannin MM-karsinnoissa ja Ranskan EM-karsinnoissa.

Tasapeli ei periaatteessa ole ollenkaan huono. Tässä tapauksessa marginaalit voivat päättää ottelun suunnan, ja Turkin kanssa onkin nähty jo useita kertoja, että tasapelistä voi hyvinkin tulla etu.

Burak Yilmaz on epäilemättä Turkin tehokkain ase. Häneen kohdistuu valtavan suuri luottamus, koska onhan hän juuri voittanut Ranskan Liiga 1:n Lillen kanssa. Lisäksi hänet on nimitetty yhdessä Neymarin ja Mbappen kanssa vuoden pelaajaksi Ranskassa.


Pidä silmällä:

Keskikentällä Italia on selvästi vahvempi kuin turkkilaiset. Keskikenttä, jossa on mukana Veratti, Barella ja Sensi, on tilastoissa melko ylhäällä, verrattuna Turkin Tufaniin ja Yokusluun.

Vaikka Turkin puolustus on vahva, hyvänä päivänä Immobile voi hyvinkin tehdä kaikkien puolustajien elämästä kurjan.

Ottelu pelataan Roomassa, mikä on selkeä etu Italialle. Olisi myös suuri pettymys, jos Italia häviäisi ensimmäisen ottelunsa ryhmänä kotikentällään.

Italia ei häviä helpolla, ja onkin jo kulunut aikaa siitä, kun he viimeksi hävisivät. He todellakin puhdistivat pöydän EM-karsinnoissa, voittamalla kaikki 10 ottelua. Italia voitti ryhmänsä Uefa Nations League -sarjassa ja ovat voittaneet myös kolme ensimmäistä otteluaan MM-karsinnoissa. Italia ei ole hävinnyt yhtäkään Italiassa pelattua virallista ottelua vuodesta 1999 lähtien, jolloin he viimeksi hävisivät 2-3 Tanskalle.

Turkki ei ole koskaan voittanut Italiaa. He ovat tavanneet yhteensä 11 kertaa. Kaksi viimeistä ottelua ovat kuitenkin päättyneet tasapeliin, ja useimmat muut ottelut ovat olleet harjoitusotteluja.


Joukkueet:

Italia: Päivityksen alla...

Turkki: Viimeisten 25-30 vuoden ajan, Turkin maajoukkueelle on ollut ominaista ylä- sekä alamäet, jonka aikana sillä on toisinaan ollut myös mahdollisuuksia päästä turnauksissa pitkälle. Joukkue nähtiin ensimmäisen kerran EM-kisoissa vuonna 2000, sitten välierissä vuonna 2002, jonka jälkeen olikin "huono" jakso. Vuonna 2008 he olivat jälleen EM-kisojen välierissä Saksaa vastaan, kunnes joukkue myöhemmin joutui täydelliseen pysähdykseen. Kun romanialainen valmentaja Mircea Lucescu otti vastuun tästä maajoukkueesta, hän aloitti vallankumouksen, jossa heitti vanhat ja melkein eläkkeellä olevat pelaajat ulos joukkueesta. Hän kutsui kokoon joukon nuoria tuntemattomia pelaajia ja veti joukkueen keski-iän 21,5 vuoteen. Se vaati kärsivällisyyttä, joka on sana, jota on etsittävä Turkista pitkään. Lucescu oli vaatimaton ja joutuikin eroamaan toimestaan kriitikoiden vuoksi. Korvaava Senol Günes, joka on myös vanha tuttu MM-kisojen menestyksestä vuonna 2002, on sittemmin käyttänyt melkein samoja pelaajia, jotka Lucescu oli valinnut maajoukkueen pelipaidalle. Söyüncü, Demiral, Celik, Meras, joista puolustusketju koostuu, ovat pelanneet yhdessä tässä maajoukkueessa nyt 4-5 vuotta. Tämä heijastuu selvästi myös pelissä, jossa kemia pelaajien keskuudessa on havaittavissa. He ovat täten voittaneet ennätyksen EM-karsinnoissa, päästämällä ainoastaan 3 maalia läpi, 10 ryhmäottelun jälkeen.

Odotetut aloituskokoonpanot:

Italia: Donnarumma - Florenzi - Bonnuci - Acerbi - Spinnazola - Sensi - Veratti - Barella - Chiesa - Immobile - Insigne.

Ps. Tarkasteltaessa Italian viimeisimpiä 10-15 ottelua, on tapahtunut sarja vaihtoja, erityisesti keskuspuolustuksessa ja hyökkäyksessä. Chielliniä ja Bastonia voidaan pitää keskuspuolustuksessa, kun taas Jorginho, Locatelli, Bernadeschi, Belotti, Kean ja Pellegrini ovat myös hyviä vaihtoehtoja, joita voidaan harkita. Lisätietoja saat sen jälkeen, kun Italian harjoitusottelu Tšekkiä vastaan ​​on käyty 4. kesäkuuta.

Turkki: Cakir - Celik - Söyüncü - Demiral - Meras - Tufan - Yokuslu - Calhanoglu - Karaman - Ünder (Yazici) - Yilmaz.

Ps. Keskikentällä saattaa olla joitain muutoksia, joissa Kahveci / Tekdemir saattaa saada mahdollisuuden Yokuslun sijaan. Mutta muuten kokoonpano on todennäköisesti yllä oleva alkujoukko.

Vedonlyöntinäkökohdat:

Italia on tietysti suosikki, ja liikkeellä onkin jo paljon tarinoita siitä, että he aloittavat voitolla. Mutta mielestäni kerroin 1,58 on Italian voittoon aivan liian matala, kun taas Turkista tehdään suurempi tekijä kuin se oikeasti onkaan. Tasapeli on epäilemättä tyydyttävä tulos turkkilaisille, ja jos pystyt hyödyntämään ne harvat mahdollisuudet tässä ottelussa, voitto ei ole kaukana. Kerroin 5.60 Turkin voitolle ja panospalautukselle tasapelitilanteessa Mr. Green, 888sport ja Unibet -sivustojen kautta, näyttää varsin mukavalta. Alle 2,5 maalia ottelussa saattaa olla myös mahdollinen, koska molemmat joukkueet sijoittuvat todennäköisesti varovaisesti alusta alkaen.

Lähteet: Mackolik - Sporx - Transfermarkt - Dello Sport - BeInsport - Hürriyet.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Kommentit

Palaute