" " " "" "
mainos

West Ham United - Cardiff City: (AH: -0,75) 1

Ottelukeskus
4 joulukuu 2018 at 21:45 - Jalkapallo, England - Valioliiga
London Stadium    Graham Scott
4 joulu 2018 at 09:31 (Päivitetty 4 joulu 2018 at 23:42) 04/12
2
0

Hammers jatkaa hyviä otteitaan fyysistä Cardiffia vastaan.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 35-25-40%
Vedon arvo: 101,80%
Pelattavissa kertoimiin: 1,84
Osuma/Ohi: 3-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Englannin Valioliigaa pelattiin viikonloppuna, mutta nyt on käynnissä todelliset Premierin härkäviikot ja seuraavat ottelut ovat luvassa jo tänään tiistaina. Yksi illan otteluista on Lontoon Olympiastadionilla pelattava West Ham - Cardiff. 

Otteluun lähdetään mielenkiintoisesta tilanteesta, sillä kumpikin joukkue onnistui yhden tappion jälkeen kääntämään kurssinsa kuluneena viikonloppuna ja ottamaan voitot omista otteluistaan. West Ham haki selvän 0-3 vierasvoiton Newcastlen vieraana ja Manchester Citylle toissakierroksella kärsitty 0-4 tappio on enää vain muisto Hammers-leirissä.

Cardiff on hävinnyt kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti seitsemän, mutta viime aikoina valoa on alkanut näkyä tunnelin päässä, sillä kolmesta edellisestä on kasassa kaksi voittoa, jotka molemmat ovat tulleet kotikentällä Wolvesia ja Brightonia vastaan. 

Perustasoltaan West Ham on joukkueista selvästi laadukkaampi kokonaisuus ja kotikentällään selvä suosikki surkeasti vieraskentällä läpi kauden esiintynyttä (0-1-5, 2:12) walesilaisryhmää vastaan. 

West Hamin voiton puolesta puhuu: 

 • Hammersilla on selvästi Cardiffia parempi materiaali, jonka merkitys korostuu tiheässä otteluohjelmassa, sillä West Ham pystyy kierrättämään materiaaliaan.
 • Cardiff on ollut tällä kaudella surkea vierasjoukkue, sillä se on onnistunut keräämään kuudesta vierasottelustaan vain yhden pisteen, kun se onnistui pelaamaan elokuun lopussa 0-0 tasapelin Huddersfieldin vieraana. Kuuden vieraspelin maaliero on 2:12.
 • West Ham on kierrättänyt materiaaliaan jo edellisillä kierroksilla, joten rasitusetu vahvistaa kotijoukkueen mahdollisuuksia entisestään. 
 • Cardiff on fyysinen joukkue, mutta myös Hammers pelaa erittäin fyysisesti kotikentällään, joten tämä ei ole ongelma. 
 • West Ham kohtasi edellisellä kierroksella vieraskentällä Newcastlen (0-3 voitto), jonka pelityylissä on paljon samaa kuin tämän illan vastustajassa Cardiffissa. 

Varo näitä: 

 • West Ham on kärsinyt koko kauden loukkaantumisista ja tästäkin ottelusta ovat varmuudella sivussa Fredericks, Lanzini, Reid, Sanchez sekä Yarmolenko. 
 • Hammers-puolustaja Fabian Balbuenan pelaaminen on myös epävarmaa ja hänen puuttumisensa olisi merkittävä takaisku kotijoukkueelle, sillä yhteistyö topparipari Issa Diopin kanssa on toiminut erinomaisesti viime aikoina.
 • Cardiffilla on itseluottamusta nostava 2-1 kotivoitto taskussa viime kierrokselta, joten he tulevat hyvällä itseluottamuksella Lontooseen.
 • West Ham on parhaimmillaan, kun he pääsevät iskemään vastaan. Tässä ottelussa he ovat erittäin todennäköisesti hallitseva osapuoli ja pitävät palloa vieraita enemmän. 

1X2 todennäköisyysarvio: 59-25-16%.

Pelisuositus:

West Ham - Cardiff (AH: -0,75) : 1.

1,88 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio sisältäen tasoituksen: 35-25-40%
OA: 1,02.
Kerroinraja: 1,84.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute