West Ham United - Leicester City: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
23 elokuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
London Stadium    Michael Oliver
22 elo 2021 at 13:25 (Päivitetty 23 elo 2021 at 23:55) 22/08
6
0

Viime Valioliigakaudella upean sesongin pelanneet West Ham ja Leicester omaavat hyökkäysvoimaa

Mahdollisuus: 62%
Vedon arvo: 104,16%
Pelattavissa kertoimiin: 1,61
Osuma/Ohi: 4-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle
Jatkuvatko maalirikkaat kamppailut, kun viime kauden top6 -joukkueet iskevät yhteen Lontoossa?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Moyesin West Ham eräs liigan runsasmaalisimpia ryhmiä
  • Kumpikin joukkue on onnistunut maalinteossa Leicesterin seitsemässä edellisessä vierasottelussa
  • Molempien kauden avaus on ollut vahva
Kertoimien markkinat kuvaus

Maanantai-iltana saatetaan hyvinkin nähdä erittäin viihdyttävä Valioliigakamppailu. West Ham ja Leicester kuuluvat kumpikin sarjan parempaan puoliskoon, joten vielä alkuvaiheessa tappion välttäminenkin olisi kelvollinen tulos. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa tarjoaa mukavasti arvoa.

David Moyesin tultua West Hamin pääkäskijäksi Hammersista on muodostunut eräs sarjan viihdyttävimmistä ryhmistä. Verkot ovat soineet viidenneksi tiheimmällä tahdilla koko Valioliiga mukaan luettuna, sillä 58 ottelussa Moyesin joukot ovat osuneet 94 kertaa. Tämän kauden avausottelussaan West Ham kaatoi Newcastlen lukemin 4-2, joten tahti näyttää tälläkin kaudella vahvasti samalta. Maalit jakautuivat neljälle eri maalintekijälle, mikä oli luonteenomaista myös viime kauden Hammers-miehistölle.

Leicester kamppaili isäntien tavoin viime kaudella pitkään paikasta Mestareiden Liigaan kaudelle 2021/22, mutta joukkueet joutuivat viime metreillä tyytymään sijoihin 5 ja 6. Yhtä kaikki, West Hamin tavoin myös Leicester on ollut Brendan Rodgersin alaisuudessa varsin viihdyttävä ja maalirikas nippu. Viime kaudella Leicester oli sarjan kolmanneksi paras vierasjoukkue kerättyään 19 ottelusta 38 pistettä ja tehtyään 34 maalia. Kettujen vastaiskupelote on sarjan korkeimpia ja kun vastaan asettuu viime kaudella toiseksi eniten kotiotteluistaan pisteitä kerännyt West Ham, ovien voi hyvällä syyllä olettaa olevan avoimina maalinteolle.

Kamppailusta ei kuitenkaan välttämättä muodostu totaalista maali-iloittelua, sillä joukkueet ovat nykyasetelmissa eräitä toistensa päävastustajista ja tappio olisi jo nyt takaisku. Molempien hyökkäysvoima ja se, että Leicesterin seitsemän edellistä vierasottelua ovat tuottaneet BTTS-lukemat taululle houkuttelevat ottamaan kyseisen valinnan kupongille. Kertoimessa on mukavasti arvoa, joten "Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa" ostetaan 4,5/10 -arvolla.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute