mainos

West Ham United - Manchester City: (AH: -1,5) 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
15 toukokuu 2022 at 16:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
London Stadium    Anthony Taylor
13 touko 2022 at 13:41 (Päivitetty 15 touko 2022 at 17:54) 13/05
9
0

Guardiolan joukot etenevät paraatimarssia kohti mestaruutta

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 48-0-52%
Vedon arvo: 108,68%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
Osuma/Ohi: 2-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
West Ham on kotonaan ilkeä vastus kenelle tahansa. Nyt vastaan asettuu kuitenkin vihainen City, joka talloo isännät alleen.
Vihjeen puolesta puhuu
  • City pelaa mestaruudesta ja myös maalierolla on merkitystä
  • West Hamin kauden loppu on ollut laskusuuntainen ja kapea materiaali on käytetty loppuun
  • Manchester Cityn viisi edellistä ottelua Valioliigassa ovat päättyneet viiteen voittoon maalierolla 22-2!
Kertoimien markkinat kuvaus

Manchester Cityn kompastelusta mestaruustaistossa ei näy merkkiäkään. Kolme pistettä Liverpoolin edellä oleva Citizens on ajanut jo maalierossakin reilusti Poolin ohi. Myös sunnuntaina vastustajalle on luvassa huomattavasti markkinan näkymää kylmempää kyytiä.

West Ham on ollut tällä kaudella erittäin urhea. Eurooppa-liigassa David Moyesin joukot puskivat itsensä aina neljän joukkoon asti ja Valioliigassakin Hammers oli pitkään kamppailussa ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen oikeuttavista sijoituksista. Joukkueen nuoria tähtiä ollaan viemässä ketä minnekin, mutta Moyes kumppaneineen on tehnyt valtavan työn West Hamin profiilin nostamisen eteen. Lontoon Olympiastadionista on tullut äänekäs ja vaikea vieraskenttä, jossa Hammersin kannattajat ovat päässeet puhaltelemaan saippuakuplia merkittävien voittojen kunniaksi.

Viime aikoina West Hamin suoritukset eivät ole kuitenkaan pysyneet enää samalla tasolla. Viidestä edellisestä liigaottelusta mukaan on tarttunut vain neljä pistettä ja sijoitus on luisunut jo seitsemänneksi. Viime viikonloppuna kaatui putoamisensa jo hyvän aikaa sitten varmistanut Norwich ja West Hamin viimeisten kymmenen liigaottelun kuntopuntari näyttää sijaa 12. Kahdessa kilpailussa jatkuvasti kovia pelejä pelannut kapea rinki ansaitsee kaiken kunnian upeasta kamppailustaan, mutta nyt vaikuttaa vahvasti siltä että tankki on tyhjä. Sunnuntaille Hammers hakee vielä iskua siitä, että seuran ikoniksi noussut ja uransa tähän kauteen lopettava Mark Noble pelannee viimeisen kotiottelunsa.

West Hamin vastus on kuitenkin pysäyttämättömässä vireessä. Mestarien liigan karvastakin karvaampi tappio on vain nostattanut nälkää ja jopa tiettyä raivoa, sillä Manchesterin sinisellä puolella ei toden totta aiota jäädä ilman pokaalia tälläkään kaudella. Viisi edellistä liigaottelua ovat päätyneet täyteen pistepottiin maalierolla 22-2 ja samalla maalierossa selkeästi edellä ollut Liverpool on jäänyt silläkin rintamalla kauas taakse. Kevin de Bruynen vire on juuri nyt käsittämätön ja belgialainen takoo tauluun "man on a mission" -tason esityksiä illasta toiseen. Viikolla Citizens murjoi Wolverhamptonin vieraissa lukemin 1-5 ja de Bruyne iski Cityn maaleista ensimmäiset neljä tunnin sisällä.

Manchester Cityn etumatka Liverpooliin on ennen sarjan kahta viimeistä kierrosta kolme pistettä. Voitto sunnuntaina veisi Sky Bluesin jo todella lähelle mestaruutta, eikä City tule jättämään mitään epäselväksi. Vieraiden vähintään kahden maalin voitto maistuu upeasti. Perusteltu vetovihje otteluun West Ham vs Manchester City on City -1,5 ja panoskoko 8,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute