mainos

Vihjeet & kertoimet : Wolverhampton Wanderers - Arsenal: 2 (-1)

Ottelukeskus
12 marraskuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Molineux Stadium    Stuart Attwell
Päivitetty
4
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Gunners jatkaa paraatimarssiaan.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 25-35-40%
Vedon arvo: 110,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,50
Osuma/Ohi: 0-2
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Wolverhampton Wanderers vs Arsenal!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Wolves on yhä managerivaihdoksen syövereissä
  • Arsenalin peli on upeassa muotissa
  • Vieraat luovat runsaasti maaliodottamaa ottelusta toiseen
Kertoimien markkinat kuvaus

Wolvesin ryhtiliike ja vähämaalisuus yhdistettynä Arsenalin kärkimiesten maalinteon tyrehtymiseen nostaa tasoitusvedon kertoimen huikeaksi. Kyseessä on max bet -tason tarjous.

Wolverhampton Wanderers teki hiljattain päätöksen vaihtaa manageria ja MM-kisojen jälkeen puikkoihin asteleekin erittäin mielenkiintoinen nimi. Usean vuoden aikana Sevillan peräsimessä upeaa jälkeä tehnyt Julen Lopetegui pääsee kokeilemaan metodejaan Valioliigassa, mutta vielä tämän ottelun ajan käskijänä toimii väliaikaismanageri Steve Davis. Valioliigassa tulokset ovat olleet synkkiä, sillä kahdeksasta edellisestä liigaottelusta Wolves on poiminut vain neljä pistettä ja sijoitus sarjataulukossa on valunut aina sijalle 19 saakka. Viikolla pelatusta EFL-cupin ottelusta Leedsiä vastaan tuli voitto, mutta suuriin tuuletuksiin ei ole varaa. Kylään saapuu näet kattaus, jonka pysäyttäminen on juuri nyt todella vaikea rasti kenelle tahansa.

Arsenalin kauden kenties vakuuttavin esitys tuli Chelsean vieraana. Kolme pistettä ei kerro koko totuutta, sillä kulmakarvoja nostatti vielä enemmän se kuinka paljon parempi Gunners oli. Vieraat veivät peliä kaikilla osa-alueilla ja vain viimeistelyn viimeaikaiset ongelmat estivät suuremmat voittolukemat. Gabriel Jesus aloitti kauden kärjessä erittäin väkevästi maalien muodossa ja brasilialainen tekee edelleen valtavan määrän töitä joukkueensa eteen. Maalihanat ovat kuitenkin kiinni, mutta apuun ovat saapumassa upeaa kautta pelaava Gabriel Martinelli sekä nousujohteista käyrää esittänyt Bukayo Saka. Puolustuspäässä Mikel Artetan poppoon pakka on sarjan kenties parhaassa muotissa, mikä ei tiedä hyvää Wolvesin piristyneelle hyökkäyspäälle. 

Mikäli Arsenal pääsee odotetusti kuskin paikalle, se kykenee murtamaan puolustuksia eri rytmeillä ja parhaimmillaan huikeilla kombinaatioilla. Wolvesin tämän hetken kokonaisuus ei ole lähimainkaan niin ehjä kuin viime vuosina ja Lopetegui saa työskennellä toden teolla saadakseen joukkueen jälleen totutun yhtenäiseen ja kurinalaiseen muottiin. Lauantaina arvo löytyy vieraiden selkeistä voitoista ja panostaso on korkea.

Perusteltu vetovihje otteluun Wolverhampton - Arsenal on Eurooppalainen tasoitusveto -1 Arsenalin hyväksi ja panoskoko maksimaalinen 10/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute