mainos

Wolverhampton Wanderers - Fulham: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
13 elokuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Molineux Stadium    John Brooks
12 elo 2022 at 14:34 (Päivitetty 13 elo 2022 at 18:58) 12/08
3
0

Sarja-avauksessa yllättänyt Fulham voi osoittautua vaikeaksi palaksi myös Wolvesille

Mahdollisuus: 55%
Vedon arvo: 104,50%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 0-0
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Kahden portugalilaismanagerin kohtaamisessa odotusarvo ei ole maalijuhlan puolella. Tarjolla on silti maistuva pelikohde.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Wolvesin puolustus oli yllättävissä ongelmissa Leedsiä vastaan
  • Fulham esitti upeita otteita Liverpoolia vastaan
  • Yllätysmomentti on kauden alussa vahva
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina arvioi ottelun vähämaaliseksi ja vieraiden maalimäärän matalaksi. Ottelun odotusarvo ei puolla maalijuhlaa, mutta BTTS saa alleen kelvollisesti ilmaa.

Bruno Lagen luotsaama Wolverhampton Wanderers on joutunut kokemaan viime aikoina takaiskuja. Joukkueen alakerran johtohahmo Conor Coady vaihtoi maisemaa Evertonin riveihin ja sarja-avauksesta Leedsin vieraana oli tuliaisina tappio. Wolvesin alkukauden ohjelma ei ole vaikeimmasta päästä (poislukien vierailu Tottenhamin kotistadionille) ja ottelut sarjanousijoita vastaan ovat ilman muuta joukkueelle lähes välttämättömiä voittoja. Joukkueen tavoite on edelliskausien tavoin eurokentillä ja tahmea startti tekisi tavoitteesta nykyisessä Valioliigan kilpailutilanteessa erittäin vaikean. Lopulta kymmenenneksi viime kaudella sijoittunut ryhmä vahvisti äskettäin hyökkäyspäätään hankkimalla Goncalo Guedesin Valenciasta 27,5 miljoonalla punnalla. Isäntien hyökkäyspäästä alkaa hiljalleen löytyä mukavasti potentiaalia, etenkin kun joukkue keskittyy tällä kaudella vain kotimaan kentille.

Fulhamin esitys Liverpoolin isäntänä oli upea. Serbikärki Aleksandar Mitrovic sai lentävän lähdön kauteen osuessaan kahdesti Cottagersin napatessa pisteen viime kausien kestomenestyjää vastaan. Ottelutapahtumien valossa piste oli Fulhamille vähintään ansaittu ja joukkueen intensiivisyys erityisesti keskikentän keskustassa aiheutti Liverpoolille suuria ongelmia. Mikäli sama tahti jatkuu, Fulham tulee saamaan sekä paljon riistoja että keltaisia kortteja kauden edetessä. Mitrovicin saama itseluottamus on vieraille kaikki kaikessa, sillä parhaimmillaan mies on syy siihen, miksi Fulham voi säilyä sarjassa. Marco Silvan ryhmässä on toki muutenkin potentiaalia ja eräs mielenkiintoinen seurattava on nimenomaan Wolvesin ja Fulhamin välisessä kilvassa Fulhamin valinnut Joao Palhinha. Miehen esitys Liverpoolia vastaan oli vakuuttava ja yleisesti ottaen viime kauden Championshipin kärkijoukkue näytti hyökkäyssuuntaan vaaralliselta.

Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa ei ollut viime kauden Wolvesin kotiotteluissa kovinkaan usein lähtökohtainen pelivalinta. Nyt Fulham tulee kamppailuun todella intensiivisesti, eikä olisi yllätys mikäli vieraat saisivat aikaan osuman. Vastaavasti Wolvesin hyökkäys riittää iskemään osuman koko kauden mittakaavassa laadultaan riittämätöntä Fulhamin puolustusta vastaan. Perusteltu pelivalinta otteluun Wolverhampton vs Fulham on BTTS eli molemmat joukkueet tekevät maalin. Panostaso on 5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute