7 marraskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
San Siro    Daniele Doveri
5 marras 2021 at 16:05 (Päivitetty 7 marras 2021 at 23:42) 05/11
9
0

Derby della Madonnina eli Milanon paikalliskamppailu on tällä hetkellä tulikuuma tapaus, jonka lähtökohdat ovat tasaiset.

Todennäköisyys (1-X-2): 33-28-39%
Vedon arvo: 107,25%
Pelattavissa kertoimiin: 3,03
Osuma/Ohi: 1-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Eurokentillä konttaava AC Milan porskuttaa Serie A:ssa ja saa sunnuntain otteluun selkeän ylikertoimen. Mehukas ottelu on eräs alkukauden helmiä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • AC Milan Serie A:ssa seitsemän ottelun voittoputkessa
  • Pettymykset eurokentillä siirtävät fokusta entistä enemmän liigan suuntaan
  • Rajakerroin ylittyy selkeästi
Kertoimien markkinat kuvaus

AC Milanin voitto on pelattavissa noin kertoimella 3,03. Nyt tarjottava 3,25 on ohittamaton valinta ja selkeän panostuksen paikka.

Sunnuntai-iltana italialaisen jalkapallon ystävien katseet kohdistuvat Milanoon, kun paikallisvastustajat AC Milan ja Inter Milan kohtaavat tulikuumassa derbyssä. Joukkueet miehittävät tällä hetkellä sarjataulukon sijoja 2 ja 3, AC Milanin ollessa seitsemän pistettä Interiä edellä. Seitsemän ottelun voittoputkessa sarjapeleissä seilaava Stefano Piolin ryhmä on kerännyt Serie A:ssa 11 ottelussa upeat 31 pistettä. Ainoa pistemenetys on tullut toistaiseksi Juventuksen vieraana ja nurin ovat menneet mm. Lazio kotona sekä Atalanta ja AS Roma vieraissa. 

Siinä missä Rossonerin alkukausi kotimaan sarjassa on ollut upea, taival eurokentillä on ollut sitäkin tahmeampi. Neljän Mestareiden liigan kierroksen jälkeen tilillä on vasta yksi piste ja mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat erittäin ohuet. Näin ollen keskittyminen siirtyy jatkuvasti enemmän kotimaan liigan puolelle, jossa mestaruusmahdollisuudet ovat todelliset. Tasapäin Napolin kanssa kilvoitteleva joukkue haluaa jättää Interin jo kauemmaksi kyydistä, vaikka kausi onkin vasta aivan alkutekijöissään.

Sunnuntain ottelusta AC Milanilta puuttuu edelleen AS Romaa vastaan punaisen kortin saanut Theo Hernandez ja loukkantuneiden lista on muutenkin yhä pitkähkö. Paluun rotaatioon ovat kuitenkin tehneet Zlatan Ibrahimovic ja Franck Kessie. Sunnuntai-illassa avauskokoonpanon paikka voi olla hyvinkin tarjolla 21-vuotiaalle Pierre Kalululle, joka oli osallisena keskiviikon Porto-tasapelin tasoitusmaalissa. 

Interin pullat ovat Mestareiden liigan suhteen vähintäänkin kohtalaiset uunissa, eikä hallitsevalla mestarilla ole Serie A:ssakaan tilillään vasta kuin yksi tappio. Käytännössä terveellä miehistöllä operoiva Nerazzurri on löytänyt oman tapansa pelata ja hyökkäyskolmanneksen vaarallisuutta tasapainottaa mainiosti toimiva keskikenttä. Sunnuntaina Simone Inzaghi voi hyvinkin puntaroida Hakan Calhanoglun ja Arturo Vidalin välillä, mutta muilta osin aloituskokoonpano sanelee juuri nyt itse itsensä. 

Sunnuntai-illan kamppailu on kiehtova koitos, jossa Inter on niukka suosikki. Milanon ylikerroin on kuitenkin niin jämäkkää sorttia, että sitä otetaan lapulle kaikkiaan 6,5/10 panoskoolla.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute