" " " "" "

Arsenal - Tottenham Hotspur: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei

Ottelukeskus
26 syyskuu 2021 at 18:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Emirates Stadium    Craig Pawson
24 syys 2021 at 12:46 (Päivitetty 26 syys 2021 at 20:24) 24/09
3
0

Arsenal ja Tottenham kohtaavat sunnuntain klassikossa, josta ei ole odotettavissa maalijuhlaa

Mahdollisuus: 51%
Vedon arvo: 103,53%
Pelattavissa kertoimiin: 1,96
Osuma/Ohi: 3-1
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Aukeavatko maalihanat Emiratesilla vai jatkuuko kummankin joukkueen kuiva putki maalin edustalla?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenal on tehnyt viidessä liigaottelussa kaksi maalia
  • Tottenhamin tehtyjen saldo näyttää kolmea
  • Kummallakin managerilla on jo nyt paineita välttää tappio
Kertoimien markkinat kuvaus

North London Derby on aina eräs Valioliigakauden klassikoista. Tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa kumpikin joukkue tulee kamppailuun jo valmiiksi paineen alaisena, eikä odotettavissa ole maalijuhlaa. Vähintään toisen joukkueen jääminen maaleitta tarjoaa kertoimien puolesta parhaan lisäarvon.

Emirates Stadiumilla pelataan sunnuntaina jälleen kerran korkein panoksin, kun Arsenalin vieraaksi saapuu arkkivihollinen Tottenham Hotspur. Joukkueiden kuntokäyrät ovat osoittaneet näennäisesti eri suuntiin kauden alkuvaiheissa. Arsenalin kauden startti oli lähimain katastrofaalinen ja paine manageri Mikel Artetan ympärillä kasvoi valtavaksi. Valioliigan ensimmäisillä kierroksilla Gunnersin vastustajat olivat toki myös pääosin raskainta painoluokkaa, sillä Arsenal kohtasi kolmessa ensimmäisessä ottelussaan mm. Chelsean sekä Manchester Cityn.

Kolmen tappion jälkeen Arsenal on saanut sekä sairastupaansa tyhjemmäksi että puolustustaan tiiviimmäksi. Artetan joukot ovat kaataneet kahdessa edellisessä ottelussaan Norwichin kotona sekä Burnleyn vieraissa. Kumpikin ottelu päättyi lukemiin 1-0 ja erityisesti Burnley-kamppailussa myös vastustajalla oli runsaasti maalipaikkoja, joten voitto oli Artetalle suuri helpotus. Myös EFL Cupissa on tullut kaksi voittoa, joissa oma pää on pysynyt puhtaana. Alakerta on silti Arsenalin murheenkryyni, sillä parasta miehitystä ei vain tunnu löytyvän. Loukkaantumiset ovat nekin sotkeneet pakkaa, mutta nyt sairastupa on tyhjenemässä. Vasemmalla laidalla raatavan Kieran Tierneyn pelikunto on vielä arvoitus, mutta muilta osin Arsenal on saamassa sunnuntaille kokoonpanonsa terveystilanteen osalta täysilukuiseksi. Granit Xhakan City-ottelussa saama punainen kortti pitää miehen vielä sivussa Tottenhamia vastaan.

Sekä Arsenalin että Tottenhamin kohdalla suurin kysymys ja mielenkiinto kohdistuu siihen, aukeavatko joukkueiden hyökkäyspään lukot. Kummankaan ryhmän kohdalla kysymys ei ole materiaalin riittävyydestä, sillä nimilista maalintekoa varten on hulppeaa luettavaa. Toistaiseksi yhteinen sävel ei ole kuitenkaan vielä löytynyt, sillä Arsenal on onnistunut toimittamaan pelivälineen vastustajan verkkoon viidessä kamppailussaan vasta kahdesti eikä Tottenhaminkaan saldo ole kuin kolme. 

Spursin kauden avaus oli upea, sillä Harry Kanen siirtosaagan varjossa joukkue nappasi kolmesta avausottelustaan täydet yhdeksän pistettä. Joukkoon mahtui myös Manchester Cityn päänahan ottaminen, joka on muodostunut nyt Tottenhamissa aloittaneen Nuno Espirito Santon tavaramerkiksi jo Wolverhamptonin peräsimessä. Nyt Kane on kentällä, mutta joukkueen käyrä osoittaa alaspäin. Spurs on ottanut edellisissä liigaotteluissa lukua sekä Crystal Palacen että Chelsean vastustajana lukemin 3-0, joten sunnuntaina edessä on huipputärkeä ottelu. Ottelun kuvasta voi odottaa tarkkailevaa, eikä voittoa oletettavasti haeta korkeilla riskeillä. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa on asia, jonka pitäisi toteutua nimilistojen puolesta helposti, mutta alkukauden perusteella tilanne ei ole niin yksioikoinen. BTTS No tarjoaa parhaan arvon, joten sitä ostetaan 3,5/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute