mainos

Vihjeet & kertoimet : Aston Villa - Manchester City: 2 (-1)

Ottelukeskus
3 syyskuu 2022 at 19:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Villa Park    Simon Hooper
Päivitetty
5
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Maalikone nimeltä Manchester City kylvettää Aston Villaa

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 22-24-54%
Vedon arvo: 106,38%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Osuma/Ohi: 1-1
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Ahdingossa olevat isännät ottavat jälleen kerran vastaan, kun vastassa on sarjan suurin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Aston Villa on tippunut jo putoamispaikoille
  • Manchester City takoo maaleja liukuhihnalta
  • Joukkueiden motivaatio- ja laatutasot ovat täysin eri luokkaa juuri nyt
Kertoimien markkinat kuvaus

Manchester Cityn selkeät voitot antavat merkittävää arvoa lauantaina. Villa pelaa korkeilla panoksilla ja tekee kaikkensa kotiyleisönsä edessä, mutta City on matkalla täysin eri suuntaan ja vähintään kahden maalin voitot ovat huippuarvokkaita.

Lauantaina Birminghamin alkuillassa kohtaavat kaksi päinvastaisiin suuntiin matkalla olevaa joukkuetta. Aston Villan alkukausi on ollut painajaismainen ja keskikastiin povattu joukkue on viiden ottelun jälkeen sijalla 19 vain kolmella sarjapisteellä. Kotivoitto Evertonista on kauden ainoa valopilkku, vaikka Villa esittikin Arsenalia vastaan jo hieman pirteämpiä otteita selvittyään alkurynnistyksestä. Lopputulemana oli kuitenkin jälleen tappio ja kalossinkuva manageri Steven Gerrardin takalistossa alkaa vahvistua. Joukkue ei myöskään saanut siirtoikkunassa vahvistuksia, joskaan myöskään Arsenalin sekä Liverpoolin havittelema Douglas Luiz ei liikkunut lopulta minnekään. Joukkueen urakka ei toden totta helpotu myöskään lauantaina, sillä City on hirvittävässä lennossa.

Sarjassa toisena tappioitta etenevä Manchester City on selvittänyt kahteen otteeseen potentiaalisen kompastuskiven ja jäänyt kerran vastaavasta tilanteesta tasapeliin. Citizens on näet ollut peräti kolmessa ottelussa kahden maalin takaa-ajoasemassa! Erling Braut Haalandin viimeistely ja keskikentän hurja laatu ja rutiini ovat kuitenkin tuoneet Pep Guardiolan joukot takaa ohi. Citylle jo tyypillinen tahmea kauden pelillinen avaus on tuottanut viidestä ottelusta 13 pistettä ja 19 tehtyä maalia! Jos ja kun taivaansiniset parantavat tekemistään kauden edetessä, pysäyttäjiä voi olla jälleen vaikea löytää. Lauantaina voidaan nähdä rotaatiota jossain määrin, sillä ensi viikolla alkavat myös Mestarien Liigan kiireet. Fokus on kuitenkin ottelussa kerrallaan ja Cityllä on toden totta kaikki eväät ylikävellä Aston Villa juuri nyt myös erittäin syvän rotaationsa avulla. 

Cityn selkeät voitot tarjoavat hyvää arvoa ja vaikka Villa onnistuisikin iskemään kotonaan maalin, omissa kolisee niin että vetovihje kääntyy selkeästi vieraiden suuntaan. Perusteltu vetovihje otteluun Aston Villa vs Manchester City on City -1 eli vieraiden voitto vähintään kahdella maalilla. Panostaso vihjeelle on 6,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute