" " " "" "

Atalanta - AC Milan: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
3 lokakuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Gewiss Stadium    Marco Di Bello
1 loka 2021 at 12:39 (Päivitetty 3 loka 2021 at 23:41) 01/10
5
0

Atalanta ja AC Milan tarjoavat jalkapalloviihdettä, jossa kummankin verkko soi vähintään kertaalleen

Mahdollisuus: 66%
Vedon arvo: 103,62%
Pelattavissa kertoimiin: 1,52
Osuma/Ohi: 2-3
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Runsasmaalisina tutuiksi tulleet ryhmät ovat aloittaneet kauden maltilla, mutta sunnuntaina verkot voivat venyä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • AC Milanin edellisistä otteluista 4/5 BTTS
  • Atalantan kuusi edellistä 4/6 BTTS
  • Atalantan hyökkäystehot palanneet loukkaantumisten helpotettua
Kertoimien markkinat kuvaus

Atalanta ja AC Milan ovat potentiaaliltaan ryhmiä, jotka voivat tarjota sunnuntai-iltaan erittäin maalirikkaan näytelmän. Alkukauden perusteella tämä ei ole kuitenkaan millään muotoa itsestäänselvyys, mutta lisäarvoa saa kummankin onnistumisessa maalinteossa.

Sunnuntai-illassa nähdään useampi upea jalkapallonäytelmä, joihin Atalantan ja AC Milanin kohtaaminen eittämättä kuuluu. Vireensä löytämässä oleva kotijoukkue ja upea vierasjoukkue tarjoavat kiehtovan ennakkoasettelun, joka voi päätyä mihin tahansa maalittoman tasapelin ja maalijuhlan väliltä. Vieraiden loukkaantumiset ja isäntien petrannut puolustus kaatavat vaakakuppia Atalantan suuntaan, mutta Milanin vierassaldo on huikea. Edellisistä 22 vierasottelustaan AC Milan on pelannut peräti 20 ilman tappiota.

Atalantan alkukausi on ollut takkuinen, mutta nousujohteinen. Kärkimiesten loukkaantumiset ovat sotkeneet Gian Piero Gasperinin miesten peliä, mutta viikon UCL-ottelussa Young Boysia vastaan kentällä nähtiin jo vaihdosta sisään tullut Luis Muriel. Yhdessä maanmiehensä Duvan Zapatan kanssa kovaa jälkeä viime vuosina tehnyt kaksikko kykenee luomaan paikkoja ja viimeistelemään myös liigassa erinomaisesti pitänyttä AC Milanin puolustusta vastaan. Kotonaan Atalanta laittaa ruletin pyörimään ja iskee loukkaantumisista kärsivän vieraansa kimppuun. Viikolla kovan iskun kokenut AC Milan on nyt haavoittuvassa tilassa ja Atalanta haistaa kyllä veren.

Stefano Pioli on luonut AC Milanista seuran, joka on vahvassa nousussa ja kykenee haastamaan maanosan kärkiseurat lähiaikoina kehityksen jatkuessa. Mestareiden liigaan pitkästä aikaa palannut seura on kärsinyt alkuvaiheessa kaksi katkeraa tappiota, kun se taipui ensin Liverpoolin vieraana lukemin 3-2 vaikka johti ottelua jo 1-2 ja myös kotona tuli tappio Atletico Madridille. Myös tätä kamppailua Milan johti 84. minuutille asti 1-0, mutta Atleti vei viikolla pisteet lukemin 1-2. Kovassa alkulohkossa kaksi karvasta takaiskua tekevät nousun vaikeaksi, mutta liigassa tilanne on toinen. AC Milan porskuttaa kuuden ottelun jälkeen tappioitta 16 pisteessä ja maalierokin on mainio 12-3.

Puolustus on pitänyt liigassa erinomaisesti, sillä Milan on pitänyt esimerkiksi Lazion kotonaan maaleitta ja Juventuksen vieraana loppulukemat olivat 1-1. Myöskään sunnuntai-iltana tasapeli kyseisillä lukemilla ei olisi katastrofi kummallekaan, joten BTTS antaa etua pelaajalle. Kyseistä pelivalintaa ostetaan panoskoolla 3/10. Ottelu pelataan sunnuntaina 3.10. klo 21.45.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute