Atalanta - Inter: Alle 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
13 marraskuu 2022 at 13:30 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Gewiss Stadium    Daniele Chiffi
12 marras 2022 at 16:24 (Päivitetty 13 marras 2022 at 15:25) 12/11
7
0

Lombardian paikallisessa vähämaalista.

Todennäköisyys (yli-alle): 53-47%
Vedon arvo: 106,22%
Pelattavissa kertoimiin: 2,13
Osuma/Ohi: 2-3
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Atalanta vs Inter!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Atalantalla on ollut ongelmia kotonaan
  • Interin onnistuminen Bolognaa vastaan oli numeroita vaisumpi
  • Poissaolot tekevät ottelusta tiukan väännön, jossa yksikin maali voi kääntää kamppailun
Kertoimien markkinat kuvaus

Interin runsasmaaliset vierasottelut ja edellisen ottelun maalijuhla pudottavat overin kerrointa huomattavasti. Under saa herkullisesti ilmaa.

Sunnuntain Serie A -kattaus käynnistyy todellisella herkkupalalla, kun Inter Milan matkaa lyhyen bussimatkan Lombardian sisällä Atalantan vieraaksi. Sarjataulukossa sijoilla 5 ja 6 olevia joukkueita ei erota ennen sunnuntaita kuin maaliero, mutta tapahtumista ei ole ollut kummankaan osalta puutetta.

Interin repaleinen alkukausi on kääntynyt parempaan päin Mestarien liigan jatkopaikan sekä Bolognaa vastaan otetun 6-1 -murskavoiton jälkeen. Vierastappio Juventusta vastaan lukemin 1-0 oli sen sijaan myrkkyä, eikä Atalantan managerina häärivä vanha hopeakettu Gian Piero Gasperini ole jättänyt kyseistä videota tutkimatta. Atalantan omassa hyökkäyspäässä on ollut ongelmia läpi kauden ja nyt myös loukkaantumiset syövät ryhmää syvältä. Kotiottelut ovat muuttuneet aiemmasta maalijuhlasta vähämaaliseksi väännöksi, mutta La Dea on onnistunut napsimaan riittävästi pisteitä sieltä täältä ollakseen yhä mukana kamppailussa europaikoista.

Simone Inzaghin Internazionale on saanut Romelu Lukakua lukuun ottamatta kentälle jo jotakuinkin kaikki avainpelaajansa. Viimeisessä ottelussa ennen MM-kisataukoa Ingazhi tuskin lähtee kokeilemaan komean voiton jälkeen, kokoonpanoon noussee korkeintaan tärkeä Marcelo Brozovic. Tärkeässä vierasottelussa voitto olisi mannaa, mutta lähtökohtaisesti tappion välttäminen Juve-takaiskun jälkeen on avainasia. Interillä on kaikki työkalut haavoittaa isäntien puolustusta eikä vierasvoitto tulisi yllätyksenä. Silti Atalantan linjojen murtaminen voi osoittautua jälleen kerran hankalaksi kokonaisuudeksi, jonka onnistumisesta ei ole minkään valtakunnan takeita. Kun vieraiden oma alakerta on tiivistynyt pelaajien tervehdyttyä, tarkkaileva ote otteluun ei saa olla yllätys.

Perusteltu vetovihje otteluun Atalanta - Inter on alle 2,5 maalia ja panostaso 6/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute