mainos

Vihjeet & kertoimet : Brentford - Arsenal: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
18 syyskuu 2022 at 14:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Gtech Community Stadium    David Coote
18 syys 2022 at 09:08 (Päivitetty 18 syys 2022 at 15:54) 18/09
4
0

Itseluottamusta uhkuvat isännät haastavat Arsenalin toden teolla

Mahdollisuus: 62%
Vedon arvo: 105,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,61
Osuma/Ohi: 0-3
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Brentford vs Arsenal!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Brentford on tehnyt neljässä edellisessä ottelussaan yhdeksän maalia
  • Arsenalin neljä edellistä kaikissa kilpailuissa btts+over
  • Vierailla on merkittäviä poissaoloja
Kertoimien markkinat kuvaus

Isännät tulevat laittamaan Gunnersin alakerran erittäin ahtaalle ja BTTS on hyvä tarjous.

Brentford laittoi vastikään Englannin maajoukkuerinkiin valitun Ivan Toneyn johdolla pystyyn hulppean hyökkäyspään näytöksen juuri ennen taukoa. Toney iski lukemiin 5-2 päättyneessä ottelussa hattutempun, joka syntyi monipuolisesti: rangaistuspotkusta, vapaapotkusta ja älykkäästi nopeassa tilanteessa havaitusta nostosta maalivahdin yli. Toneyn vire on hunajaa tanskalaismanageri Thomas Frankille, sillä isäntien hyökkäys pyörii nimenomaan erinomaisesti palloa suojaavan Toneyn ympärillä. Tämä luo tilaa toisesta aallosta tapahtuville juoksuille ja on varmaa, että Brentfordin itseluottamus sekä energiataso ovat korkealla mainion alkukauden jälkeen.

Toista kauttaan Valioliigassa pelaava Brentford majailee sarjataulukon sijalla 9 ja kuudessa ottelussa maaliero on 15-9, mikä tarkoittaa kaikkiaan neljää maalia ottelua kohden. Helpolla vieraat eivät siis tule pääsemään, sillä Brentfordilla on olemassa optioita myös laidoille. Arsenalista puuttuu mainiosti kauden avannut vasen laitapuolustaja Oleksandr Zinchenko, eikä vieraiden puolustus ole muutenkaan ollut viime otteluita samaa kiviaitaa kuin aivan kauden alussa.

Arsenal jatkaa sarjan kärkikahinoissa ja on sunnuntaina jälleen erinomaisessa puntarissa. Gunners lähtee otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina ja Mikel Artetan käytössä olevat hyökkäyspään optiot ovat erittäin laajamittaisia. Kuudesta ottelusta 15 pistettä napanneen Arsenalin tehot ovat olleet mainiota tasoa, kauden edetessä kyse tulee olemaan juuri siitä saako Arsenal käännettyä Brentford-ottelun kaltaiset kamppailut edukseen. Alkukauden aikana Arsenal on kyennyt kääntämään useita otteluita edukseen ottelun loppuvaiheissa ja sunnuntaina tälle olisi toden teolla tilausta, sillä haaste tulee olemaan kova omassa alakerrassa.

Perusteltu vetovihje otteluun Brentford - Arsenal on BTTS eli Molemmat joukkueet tekevät maalin ja panostaso 5,5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute