mainos

Brentford - Tottenham Hotspur: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
23 huhtikuu 2022 at 19:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Brentford Community Stadium    Martin Atkinson
22 huhti 2022 at 12:56 (Päivitetty 23 huhti 2022 at 21:21) 22/04
7
0

Max bet tarjolla! Lauantai-illan kamppailu tarjoaa osumia

Todennäköisyys (yli-alle): 58-42%
Vedon arvo: 110,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 0-0
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Sarjanousija Brentfordin mainio vire, puolustuspään poissaolot ja Spursin tehokkuus tekevät lauantain ottelusta kiehtovan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Brentford on iskenyt kuudessa edellisessä ottelussaan 14 maalia
  • Tottenham on osunut seitsemässä edellisessä kamppailussaan 21 kertaa
  • Sarjanousija Brentford on turvassa keskikastissa ja on ollut erinomainen muita Lontoon joukkueita vastaan
Kertoimien markkinat kuvaus

Nyt sitä saa, nimittäin max betiä! Brentford vs Spurs on juuri tällä hetkellä eräs potentiaalisimmista maalijuhlista Valioliigassa ja kerroinasettelu on erittäin kummallinen. Tähän tarjoukseen iskemme kiinni!

Brentfordin debyyttikausi Valioliigassa on päättymässä komeasti. Sarjasijoitus on ennen viikonloppua 12., eikä joukkueella ole todellista mahdollisuutta liikkua keskikastista juuri mihinkään merkittävään suuntaan. Pelillinen kurssi on sen sijaan korkealla, sillä kuudesta edellistä liigakamppailusta Bees on voittanut viisi. Näissä otteluissa Brentford on osunut vastustajan verkkoon 14 kertaa. Brentfordin ote on ollut aktiivinen, raikas ja prässi pääosin korkealla. Kun ryhmään saatiin vielä koko jalkapallomaailman iloksi tervehtynyt Christian Eriksen, Brentfordin pallollinen tekeminen on noussut vielä aiempaa korkeammalle tasolle.

Thomas Frankin joukkue sai kokea Valioliigan karut talvikuukaudet, jolloin näytti että Brentford luisuu putoamistaisteluun. Nyt ääni kellossa on täysin toisenlainen, mutta täysin vailla ongelmia isännät eivät pääse lauantain kamppailuun valmistautumaan. Varsin väkevää kautta topparina pelaava Ethan Pinnock joutui jättämään kentän Watfordia vastaan ja miehen pelikunto on erittäin epävarmalla tolalla. Beesin miehistön syvyys ei ole sarjan kovinta tasoa, joten topparin poissaolo antaisi vieraiden hyökkäykselle entistä paremmin tilaa.

Jos on Brentfordin peli ollut iloista, Spursin hyökkääminen on vastaavasti ollut myrkyllisen tehokasta. Murskavoitto toisensa jälkeen reilusti yli maaliodottaman nosti Lilywhitesin jo vahvasti kiinni neljänteen sijaan. Yhtäkkiä lento kuitenkin katkesi, kun Brighton kävi jälleen Lontoosta täydet sarjapisteet. Jokainen ottelu on nyt vieraille klassinen cup-finaali ja lauantain kamppailu jälleen yksi potentiaalinen ansa. Isännät eivät luonnollisesti halua antaa huippuvireeseen nousseille Spursin hyökkäyspään ikoneille, Harry Kanelle sekä Son Heung-Minille tilaa vastaiskuihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö pelin kuva olisi erittäin viihdyttävä ja aktiivinen. Kun vain Chelsea on kerännyt Lontoon keskinäisistä tällä kaudella Brentfordia enemmän pisteitä, lauantai-ilta tulee tarjoamaan viihdettä koko rahalla.

Perusteltu vetovihje otteluun Brentford vs Tottenham Hotspur on yli 2,5 maalia ja panoskoko täydet 10/10!

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute