mainos

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
14 tammikuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
The American Express Community Stadium    Robert Jones
13 tammi 2022 at 13:22 (Päivitetty 14 tammi 2022 at 23:56) 13/01
8
0

Brighton ja Crystal Palace tarjoavat perjantai-iltana maaleja AFCON-miesten puuttumisesta huolimatta.

Mahdollisuus: 55%
Vedon arvo: 107,25%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 1-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Brightonin ja Crystal Palacen välinen kamppailu avaa viikonlopun Valioliigakierroksen ja tarjolla on kelvollinen maaliodottama.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Brighton on onnistunut maalinteossa 6/7 viime ottelussaan kaikissa kilpailuissa
  • Crystal Palacen kuusi edellistä kamppailua kaikissa kilpailuissa ovat olleet overeita
  • Joukkueiden edellisistä viidestä kamppailusta neljä on päättynyt BTTS-lukemiin
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina on reagoinut paljon Afrikan mestaruusturnauksessa olevien pelaajien puuttumiseen. BTTS tarjoaa makeaa mannaa perjantai-illan iloksi.

Brighton Hove&Albionin ja Crystal Palacen välistä kamppailua on kutsuttu usein myös M23-derbyksi paikkakuntien välillä kulkevan tien mukaan. Tällä kertaa Palacen tie vie etelärannikolle ilman useampaa Afrikan mestaruusturnauksessa juuri nyt esiintyvää avainpelaajaa. Wilfried Zaha, Jordan Ayew ja Cheikhou Koyate puuttuvat Kotkien rivistöstä, mikä aiheuttaa luonnollisesti päänvaivaa Patrick Vieiralle. Isäntien avainmieheksi noussut Yves Bissouma puuttuu rivistöstä samaisen turnauksen vuoksi.

Sarjataulukossa joukkueita erottaa vain neljä pistettä, joskin sijalla 9 oleva Brighton on pelannut sijalla 12 olevaa Crystal Palacea yhden ottelun vähemmän. Yhtä kaikki, joukkueet lukeutuvat tätä nykyä Valioliigan keskikastiin ja tahdin jatkuessa nykyisellään putoamispeikkoa ei tarvitse karistella niskasta viimeisillä kierroksilla. Brighton on petrannut viime kauden 16. sijastaan, jolloin Graham Potterin miehet loivat maaliodottamaa jopa sarjan 5. eniten, mutta viimeistely oli luokatonta. Tälläkään kaudella Brighton ei ole ollut sarjan runsasmaalisin ryhmä, mutta maaleja on sekä tehty että päästetty 19 ottelussa 20 kappaletta.

Crystal Palace on ollut Valioliigakauden värikkäimpiä nippuja. Perjantaina sairautensa jälkeen ilmeisesti jälleen kentälle palaava Conor Gallagher pelaa huikeaa kautta. Nuoren miehen panosta toden totta tarvitaan, sillä Palacen vierasvoittosarakkeessa komeilee vasta yksi voitto. Maaleja Vieiran poppoon peleissä on taottu jotakuinkin tasan kolmen maalin keskiarvolla ottelua kohden.

Vastakkain ovat sarjan tasapelispesialistit, sillä Brightonin 19 ottelusta 9 on päättynyt pistejakoon ja tällä Lokit pitävät kyseisen tilaston piikkipaikkaa. Jaetulla kakkossijalla on Crystal Palace, joka on pelannut 20 ottelustaan 8 tasan. Viiden edellisen keskinäisen kamppailut lopputulokset ovat tästä kaudesta taaksepäin lukien 1-1, 1-2, 1-1, 0-1 sekä 1-1. Kummankin onnistuminen maalinteossa antaa mainiota arvoa eikä tasapeli vaikkapa lukemin 1-1 olisi katastrofi kummallekaan ryhmälle. Otamme kyseistä valintaa lapulle arvolla 7,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute