" " " "" "
mainos
10 marraskuu 2018 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Cardiff City Stadium    Martin Atkinson
8 marras 2018 at 11:23 (Päivitetty 10 marras 2018 at 16:28) 08/11
10
0

Lauantain Valioliigakierros alkaa Cardiff City Stadiumilta!

Todennäköisyys (1-X-2): 39-31-30%
Vedon arvo: 102,18%
Pelattavissa kertoimiin: 2,56
Osuma/Ohi: 2-1
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook

Lauantain Valioliigakierros käynnistyy Walesista, kun Cardiff ja Brighton taistelevat pisteistä Cardiff City Stadiumilla. Kotijoukkueen alkukausi ei ole sujunut kovin ruusuisasti ja Cardiffilla olisi edellytyksiä selvästi nähtyä parempaan. Vierailija Brighton on sen sijaan ylisuorittanut alkukaudella. Peli-ideaksi lauantain ensimmäiseen Premier-matsiin nousee Cardiffin kotivoitto.

Cardiffin saldo alkukaudelta on surkea 1-2-8 ja kerätyt viisi pistettä oikeuttavat sarjataulukon 19. sijaan. Taulukossa walesilaisia alempana on ainoastaan lontoolaisseura Fulham, joka on kerännyt niin ikään viisi pistettä, mutta sen maaliero on huonompi. Sijalla 14 oleva Crystal Palace on kuitenkin vain viiden pisteen päässä, joten erot taulukon viimeisellä kolmanneksella ovat tällä hetkellä vielä todella pieniä. Cardiffin ainut voitto kaudelta on kolme kierrosta takaperin, kun juuri Fulham kaatui kotikentällä 4-2 lukemin. Sen jälkeen tuli 4-1 vierastappio Liverpoolille ja 0-1 kotitappio Leicesterille.

Brighton löytyy sarjataulukosta sijalta 12, pisteitä on kasassa 14 ja yhdentoista pelatun ottelun saldo on mukiinmenevä 4-2-5. Huomionarvoista on se, että kerätyistä pisteistä peräti kymmenen on tullut kotikentältä. Kuuden pelatun vierasottelun saldo on 1-1-4 ja maaliero näyttää vieraspeleistä lukua 4:10. Edellisessä ottelussaan joukkue taipui Evertonin vieraana 3-1. Sitä ennen se onnistui voittamaan peräti kolme ottelua putkeen, kun se kaatoi West Hamin, Newcastlen sekä Wolvesin. Kaikki ottelut päättyivät 1-0, joten Brightonin pelitapa nojaa vahvaan puolustuspeliin, joka tosin viime viikonloppuna murtui täysin Evertonin käsittelyssä.

Kotivoiton puolesta puhuvat:

  • Cardiff nauttii tunnetusti vahvaa kotietua walesilaisen kotiyleisönsä edessä. Se on ollut viime vuosina vahva kotijoukkue ja esimerkiksi viime vuoden Championshipissa se sen kotisaldo oli vakuuttava 16-4-3 maalierolla 40:16.
  • Cardiff on parhaimmillaan, kun peli on nopeaa ja tilanteita ei rakenneta pitkillä hyökkäyksillä vaan pallonhallinta vaihtuu nopeaan tahtiin joukkueelta toiselle. Brighton sen sijaan tykkää pelata selvästi kontrolloivampaa jalkapalloa.
  • Burnleya vastaan Cardiffin voittokerroin tasoittui 2,50 tasolle. Brighton ei ole perustasoltaan yhtään Burnleya vahvempi kokonaisuus vaan jopa hieman heikompi.
  • Vierailta puuttuu ottelusta tärkeät keskikenttämiehet Pascal Gross sekä Davy Propper. Myös laituri/hyökkääjä Alireza Jahanbakhsh on todennäköisesti poissa tästä ottelusta.
  • Kuten sanottua Brighton ei ole parhaimmillaan vieraskentällä. Kauden kotisaldo on 3-1-1, mutta vieraissa sama saldo on 1-1-4. 

Varo näitä:

  • Brighton on aloittanut kauden odotettua vahvemmin ja viimeisestä viidestä ottelustaan se on voittanut kolme. Joukkueen itseluottamus on hyvällä tasolla.
  • Molemmat joukkueet ovat vahvoja erikoistilanteissa, joten yksittäinen erikoistilanne saattaa kääntää ottelun suuntaan tai toiseen.

Pelisuositus:

Cardiff, 2,62 @ Betfair Sporstbook.
Todennäköisyysarvio: 39%
OA: 1,02.
Kerroinraja: 2,56.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Kommentit

Palaute